معین امور پناهندگان با سفیر جدید افغانستان در اسلام آباد دیدار کرد

anwari_morr
چهارشنبه ۱۳۹۹/۸/۷ - ۸:۴۷
__________________

وفی الله کاکر معین امور پناهندگان وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان روز دوشنبه 5 عقرب سال روان با نجیب الله علی خیل سفیر جدیدالتقرر کشور در پاکستان دیدار کرد.

دراین نشست که در مقر وزارت صورت گرفت، روی مشکلات و چالش های و فرصت های مهاجران افغان در آن کشور بحث و تبادل نظر شد.

معین امور پناهندگان ضمن تبریکی تقرری آقای علی خیل از وی خواست که در عرصه رسیدگی به وضعیت مهاجران افغان در هماهنگی با وزارت تلاش نموده و وضعیت بشری مهاجران را در مناسبات سیاسی دو کشور در نظر گیرد.

این در حالی است که حدود دو نیم میلیون مهاجر افغان در پاکستان زندگی می کند که بیش از یک میلیون و 400 هزار آن دارای کارت پناهندگی هستند.

Wafi Kakar

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۲ - ۹:۳
Background image

رییس جدید ریاست امور مهاجرین ولایت کابل، معرفی شد

به اساس حکم عالیقدر امیرالمومنین حفظه الله رهبر امارت اسلامی افغانستان، محترم مولوی دین محمد حقبین معین قبلی وزارت کار وامور اجتماعی، منحیث ریس جدید ریاست مهاجرین وعودت کننده گان ولایت. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۹ - ۱۴:۴۱
Background image

یک تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

یک تفاهم نامه همکاری به ارزش  85 هزار و 409 دالر امریکایی میان موسسه  هماهنگی کمک های بشری و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه عقد شده موسسه مذکور. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۰:۱۳
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با سفیر کشور ترکیه مقیم در کابل، دیدار تودیعی کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت ‌کنند گان، پس از پایان ماموریت آقای جنک اونال سفیر کشور ترکیه در شهر کابل، با او دیدار تودیعی کرد.
در این دیدار، محترم جنک اونال،. . .

بازگشت به خبر