رحمانی: کمک ها طور منظم وشفاف به مستحقین برسد

sadam_morr
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۳/۱ - ۱۲:۴۸
-

 

نکات فوق را شیخ عبدالرحمن رحمانی رییس هما هنگی مساعدت های وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان در نشست مشترک که بخاطر رسیده گی به متضررین سیلاب در بغلان با نهاد های همکار برگزارشده بود بیان داشت.

وی اهداف جلسه را کمک به مستحقین و آسیب دیده گان به طور شفاف، بهتر و منظم عنوان نموده از کمک های نهاد های همکار ملی و بین المللی به آنان قدردانی نمود.

در این نشست که نماینده های کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان، سازمان بین المللی مهاجرت و هما هنگ کننده کمک های بشری سازمان ملل متحد حضورداشتند روی روند رسیده گی کمک های اضطراری و حل  مشکلات آسیب دیده گان ناشی از سیلاب در ولایت بغلان بحث نمودند.

روسای رسیده گی به وضعیت بیجاشده گان داخلی و دریافت راه حل های دایمی از کمک و خدمات به آسیب دیده گان در بغلان معلومات مفصل را به اشتراک کننده گان این نشست در  میان گذاشته خواهان حمایت بیشتر نهاد های همکار در عرصه های مختلف به متضررین شدند.

آقای کینت باتو راجر رییس بخش هما هنگی ساحوی اداره هماهنگ کننده کمک های بشری سازمان ملل متحد  از همکاری آن نهاد در جهت رسیده گی  و کمک به متضررین در بخش های خوراکی، صحی، خیمه  وسایل منزل و نقدی معلومات را ارایه نمود.

وی شریک سازی ارقام متضررین با آن اداره را ارزنده دانسته بر هماهنگی بیشتر و تداوم همکاری با وزارت تاکید نمود.

خانم آیلین هماهنگ کننده کلستر کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان نیز صحبت نموده ارقام و احصایه متضررین ناشی از سیلاب را در ولایات بغلان، تخار و بدخشان در  نشست بیان نموده از همکاری و آگاهی بیشتر و ضعیت متضررین درتشریک مساعی با دو نران درآینده اطمینان داد.

 

 

 

 

 

تازه ترین خبر

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۳ - ۲۰:۴۲
Background image

فرمانده امنیه ولایت پنجشیر، با وزیر امور مهاجرین ملاقات نمود

قاری احمد الله بدر، فرمانده امنیه ولایت پنجشیر، با مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، دیدار نمود.
در این دیدار که در دفتر کاری وزیر امور مهاجرین صورت گرفت آقای بدر از. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۳ - ۲۰:۴۲
Background image

علما و بزرگان سه ولایت کشور، با وزیر امور مهاجرین دیدار نمودند

بزرگان، علما و سران قومی ولایات خوست، پکتیا و لغمان، با مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، دیدار نمودند.
آنان در این دیدار و ضعیت عمومی ولایات شان را با وزیر امور. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۳ - ۱۳:۵۲
Background image

رییس اداره هلال احمر کشور قطر در افغانستان، با معین مسلکی وزارت امور مهاجرین دیدار نمود

حسین یونس، رییس اداره هلال احمر کشور قطر در افغاستان با هیات همراهش، با الحاج مولوی عبدالرحمن راشد معین مسلکی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان دیدار نمود.
معین مسلکی وی و هیات همراهش. . .

بازگشت به خبر