حفظ قرآن کریم فضیلت بزرگ است، اما اصل هدف زندگی کردن در مسیر هدایات قرآنی است

sadam_morr
جمعه ۱۴۰۳/۷/۱۳ - ۲۰:۳۲
-
نکات فوق را محترم الحاج خلیل الرحمن حقانی وزیر امور مهاجرین و عودت کننده‌گان در مراسم فراغت حافظان مدرسه عبدالله بن مسعود ولسوالی های شواک و برمخیل ولایت پکتیا بيان داشت.
حفظ قرآن کریم یک فضیلت بسیار بزرگ است اما هدف اول قرآن از مرحله نازل شدن آن عمل کردن به آن وزندگی در مسیر شریعت و اسلام است.
محترم حقانی به طلاب مدرسه یادشده گفت، علوم دینی و معاصر را هر فرد بیاموزد تا یک افغانستان با ثبات داشته‌ باشیم ودر مقابل هرگونه تجاوز از خویش دفاع نمایم.
وزیر امور مهاجرین مردم را به فراگيری آموزش مسائل دینی نیز فراخواند .
در این برنامه شيخ القرآن و الحدیث صالح محمد فقیر و مولانا سيد جمال روسای شورای علما و امرباالمعروف آن ولایت نیز حضورداشتند.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۲۰:۳۱
Background image

وزیر امور مهاجرین با رییس کمیشنری عالی سازمان ملل متحد درامور پناهنده گان دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با آقای عرفات جمال رییس کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان در افغانستان، دیدار کرد.
در این نشست که درباره مهاجرین. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۰:۱۲
Background image

معین مسلکی وزارت امور مهاجرین از اردوگا (کمپ) ترمینال پایتخت دیدن بعمل آورد

محترم مولوی عبدالرحمن راشد معین مسلکی وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان و رییس کمیته اسکان موقت با هیات همراه روز گذشته از  اردوگاه (کمپ) موقت مهاجرین برگشت کننده ترمینال پایتخت واقع. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۲:۴۲
Background image

به ارزش نزدیک به یک میلیون دالر امریکایی، وزارت امور مهاجرین سه تفاهم نامه همکاری را با موسسات همکار امضا نمود

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان در جهت ارایه آموزش و فراهم سازی زمینه کاری برای برگشت کننده گان و بیجاشده گان در کشور، سه تفاهم نامه های همکاری را با موسسات سازمان خدمات مهاجرین،. . .

بازگشت به خبر