به ارزش ده ها میلیون افغانی و دالر، شش تفاهم نامه های همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

sadam_morr
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲۵ - ۱۴:۲۳
-


شش تفاهم نامه های همکاری به ارزش 88 میلیون 2صدو 2 هزار و 79 افغانی و 2 میلیون 8 صدو 14 هزار و 39 دالر امریکایی با موسسات اکتید، بشری صلح سازان افغان، لشکر ترحم، هماهنگی کمک های بشری، خدمات اجتماعی زنان و موسسه مدنی دادخواهی و توانمندی در وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه های یاد شده موسسات فوق الذکر مبلغ یاد شده را در بخش های اعمار پیاده روها، ترمیم شبکه های آبرسانی، سیستم برق، احداث دیوار های استنادی، مکتب، گلخانه، توزیع و سایل پشم بافی، زنبور عسل
حمایت های نقدی، مواد غذایی، ادغام مجدد اطفال، حمایت از 4 مرکز اجتماعی، پول در مقابل کار، توزیع بسته های سوی تغذیه و ابزار باغبانی در ولایات کابل، ننگرهار، هرات، کندز، میدان وردک، قندهار و بلخ به مصرف میرسانند که  14 هزار و 750 خانواده و 12 هزار و 552 تن  از آن مستفید میگردند.
تفاهم ‌نامه های یاد شده توسط الحاج مولوی عبدالرحمن راشد معین مسلکی وزارت امور مهاجرین و نماینده های موسسات ياد شده به امضا رسید.

تازه ترین خبر

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۱۵:۱۷
Background image

اجساد 3 تن مهاجر افغان که در کشور ایتالیا به شهادت رسیده بودند به کابل انتقال یافت

اجساد سه تن از مهاجرین افغان که به تاریخ 11 جوزا که در یک حادثه دلخراش آتش‌ سوزی در کشور ایتالیا به طور غیرانسانی توسط یک تن اتباع پاکستانی به آتش کشیده شده بودند، به تاریخ های 5 و 6. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۵:۲۴
Background image

رییس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین: برگشت کننده گان کشور های همسایه در شرایط دشوار زندگی میکنند


نکات فوق را محترم مولوی سعید احمد بنوری، رییس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، در دیدار که با آقای سایرل دالی اوگوبل، مسوول مدیریت معلومات کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۵ - ۱۳:۴۶
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت‌کننده گان، با رییسان امور مهاجرین ولایات پکتیا، لوگر، زابل و پکتیکا دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت ‌کننده گان، با رییسان امور مهاجرین و عودت کننده گان ولایات پکتیا، لوگر، زابل و پکتیکا، در دفتر کارش دیدار کرد.
در این نشست که پیرامون حل. . .

بازگشت به خبر