وزیر امور مهاجرین با وزیر سفران کشور پاکستان روی وضعیت مهاجرین صحبت کرد

sadam_morr
دوشنبه ۱۳۹۸/۵/۷ - ۱۱:۱۰

شهریار آفریدی که به تازگی به حیث وزیر سفران کشور پاکستان تعیین گردیده است، در سفرش به کابل در یک ديدار ضیافتی با سیدحسین عالمی بلخی وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان صحبت و گفتگو کرد

وزير امور مهاجرین و عودت کنندگان ضمن خوش آمد گویی و ابراز حسن نظرش نسبت به وزارت سفران پاکستان، به ادامه روابط نیک دو اداره دخیل در عرصه مهاجرت افغانستان و پاکستان تاکید نموده گفت که وزارت امور مهاجرین خواهان احیای روابط نیک میان دو کشور بخصوص خواهان ایجاد روابط نیک و بشری میان وزارت امور مهاجرین و وزارت سفران است و من هر باری که وزیر سفران را می بینم اعتمادم نسبت به صداقت پاکستان در امر مدیریت مهاجرت بیشتر می شود.

همچنان وزیر سفران جمهوری اسلامی پاکستان هدف سفرش به کابل را تقویت روحیه همکاری بیشتر دو کشور عنوان کرده روی هماهنگی و همکاری میان کشورهای اسلامی تاکید نموده گفت که از مجموع مهاجرین موجود، 9.7 میلیون آن مسلمانان است و کشورهای اسلامی باید روی همکاری مشترک دراین عرصه که توانایی آنرا نیز دارند، تلاش کنند

آقای آفریدی یادآور شد که پاکستان از 40 سال قبل بدینسو میزبان مهاجرین افغان است و در صورت ضرورت بازهم ازین مهاجرین میزبانی نموده و حتی بدون همکاری های بین المللی نیز به مهاجران کمک می نماید چون افغانستان و پاکستان از یک جان و روح هستند.

وی افزود که وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان افغانستان یک شخص با درک و فهم است و در دوران مسئولیت اش در وزرات امور مهاجرین، توانسته به خوبی مهاجرین و پناهندگان را در کشورهای میزبان و عودت کنندگان و بیجاشدگان داخلی را در داخل کشور مدیریت نماید.
این دیدار شام پنجشنبه 3 اسد سال روان با حضور برخی از شخصیت های سیاسی کشور در سفارت پاکستان مقیم کابل صورت گرفت.

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۴:۳۱
Background image

نشست تخنیکی میان وزارت امور مهاجرین و سازمان بین‌المللی مهاجرت برگزارشد

به هدف همکاری و حل مشکلات مهاجرین نشست تخنیکی به ریاست محترم مولوی سعید احمد بنوری، رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان با نماینده سازمان بین‌المللی مهاجرت، برگزارشد.
در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۱:۴۷
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت‌کننده گان با شماری از چهره‌ های جهادی و بزرگان قومی ولایت پکتیا، ملاقات کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کننده گان، با شماری از سران و بزرگان قومی ولایت پکتیا در همراهی حاجی عبدالرحمن زدران یک تن از شخصیت های جهادی و بزرگ قومی آن ولایت،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۳۰ - ۱۵:۳۵
Background image

توزیع کمک غذایی برای خانواده های برگشت کننده و بیجاشده در شهر کابل آغاز شد

توزیع کمک های غذایی بشردوستانه برای 3 هزار خانواده مهاجر برگشت کننده، بیجاشده و نیازمند در  شهرکابل امروز، 3 شنبه 30 سرطان، آغاز شد.
مرحله نخست توزیع کمک یادشده، برای 400 خانواده برگشت. . .

بازگشت به خبر