الحاج خروتی؛ پروژه ها باید در تمام ولایات عادلانه تطبیق شود

sadam_morr
شنبه ۱۴۰۱/۱۲/۲۸ - ۲۱:۱۸
________
الحاج محمد ارسلاح خروتی معین مالی و اداری وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان در نشستی که از بهر نهایی سازی پلان کاری سال آینده وزارت برگزار شده بود، به تطبیق عادلانه پروژه ها در ولایات تاکید کرد.
وی افزود که وزارت امور مهاجرین به حیث یک اداره مسئول در جهت ارائه خدمات به مردم نیازمند کشور، عدالت و توازن را در نظر گرفته و پروژه های انکشافی و توسعه‌ای را در ساحاتی که تاکنون محروم مانده اند، تطبیق کند.
در این نشست که روز شنبه 28 حوت سال روان در مقر وزارت دایر شده بود، پلان پیشنهادی سال 1401 وزارت مورد بررسی قرار گرفت. نمایندگان بخش های مختلف وزارت روی چگونگی اجرایی سازی و تطبیق آن بحث کرده و این پلان با در نظر داشت هدایات مقام رهبری وزارت نهایی گردید.

 

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۵:۱
Background image

معاون کمیشنری عالی ملل متحد درامور پناهنده گان: با افزایش بودیجه، کمک رسانی برای مهاجرین بیشتر خواهد شد

نکات فوق را خانم وینسا متر بولی معاون کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان (UNHCR) در دیداری که با محترم مولوی سعید احمد بنوری رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت‌کننده. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۴۶
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با معاون والی ولایت پکتیا، دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با مولوی انعام‌الله صلاح‌الدین معاون والی ولایت پکتیا، در دفتر کارش دیدار کرد.
در این دیدار که در مورد به وضعیت برگشت‌کنندگان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۴۶
Background image

دو تفاهم نامه در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان دو تفاهم نامه همکاری را با موسسات احیای مجدد انصاری برای افغانستان و د کلیو او پرمختایی پروگرام امضا نمود.
این تفاهم نامه ها به ارزش یک میلیون و 23. . .

بازگشت به خبر