معین امور پناهندگان روی مدیریت درست پول‌های کمکی در عرصه "مهاجرت و عودت" تاکید کرد

anwari_morr
چهارشنبه ۱۳۹۹/۸/۲۸ - ۱۴:۴۷
_____________

در نشستی با مسول بخش مهاجرت سفارت انگلستان در افغانستان، وفی الله کاکر معین امور پناهندگان وزارت امور مهاجرین  و عودت کنندگان با ابراز قدردانی از همکاری های چندین ساله انگلستان با افغانستان بیان کرد که نیاز است تا پول های کمک شده برای مدیریت برگشت کنندگان، ادغام پایدار و شغلزایی برای آنان به گونه درست مصرف و مدیریت شود.

این نشست به روز دوشنبه، 26 عقرب سال روان در مقر وزارت امور مهاجرین برگزار شده بود و آقای کاکر با تاکید بر موثریت بیشتر برنامه‌ها، از انگلستان خواست تا همکاری‌های دو جانبه‌اش را با دولت افغانستان افزایش داده و نزدیک‌تر سازد.

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۴:۳۱
Background image

نشست تخنیکی میان وزارت امور مهاجرین و سازمان بین‌المللی مهاجرت برگزارشد

به هدف همکاری و حل مشکلات مهاجرین نشست تخنیکی به ریاست محترم مولوی سعید احمد بنوری، رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان با نماینده سازمان بین‌المللی مهاجرت، برگزارشد.
در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۱:۴۷
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت‌کننده گان با شماری از چهره‌ های جهادی و بزرگان قومی ولایت پکتیا، ملاقات کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کننده گان، با شماری از سران و بزرگان قومی ولایت پکتیا در همراهی حاجی عبدالرحمن زدران یک تن از شخصیت های جهادی و بزرگ قومی آن ولایت،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۳۰ - ۱۵:۳۵
Background image

توزیع کمک غذایی برای خانواده های برگشت کننده و بیجاشده در شهر کابل آغاز شد

توزیع کمک های غذایی بشردوستانه برای 3 هزار خانواده مهاجر برگشت کننده، بیجاشده و نیازمند در  شهرکابل امروز، 3 شنبه 30 سرطان، آغاز شد.
مرحله نخست توزیع کمک یادشده، برای 400 خانواده برگشت. . .

بازگشت به خبر