وزیر امور مهاجرین با رئیس همکاری های انکشافی اتحادیه اروپا دیدار کرد

anwari_morr
شنبه ۱۳۹۸/۱۲/۳ - ۱۱:۲۷
وزیر امور مهاجرین با رئیس همکاری های انکشافی اتحادیه اروپا دیدار کرد

سید حسین عالمی بلخی وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان که به منظور اشتراک در نشست چهل سال میزبانی پاکستان از مهاجرین به آن کشور رفته است، روز سه شنبه 29 دلو سال روان با رئیس عمومی بخش انکشافی اتحادیه اروپا دیدار کرد.

وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان اتحادیه اروپا یکی از همکاران خوب افغانستان قلمداده ضمن تشکری و سپاسگزاری گفت: اتحادیه اروپا یکی از همکاران قوی افغانستان است که در سالهای گذشته بخصوص در دو دهه اخیر کمک های بشری و انکشافی با اهمیتی را برای افغانستان داشته و از حامیان قوی عرصه مهاجرت بوده است. هم اکنون دو بسته کمکی اتحادیه اروپا که مجموعاً دوصد میلیون یور است بخشی آن از طریق موسسات برای مهاجرین و شهرک های مهاجرین و بخشی دیگری آن برای پالسی سازی در عرصه مهاجرت به مصرف می رسد.

به گفته بلخی وزارت امور مهاجرین پلان دارد که در سال 2020 در 12 ولایت برای عودت کنندگان زمین توزیع نماید ولی فقط برای 3 ولایت بوجه کافی داریم و در هرات و کابل عملاً پروسه انتخاب مستحقین آغاز شده و قرار است در ننگر هارنیز این روند شروع شود ودر کابل برای یک هزار و 500 خانواده و در هرات برای دو هزار و 500 خانواده خانه های قابل استطاعت ساخته و توزیع گردد. وزارت برای 9 ولایت دیگر که میخواهد پروسه توزیع زمین را آغاز کند، با خلاء بودجوی مواجه است. دولت افغانستان برای شهرک های مهاجرین زمین اختصاص داده اما برای زیر ساخت های این شهرک ها نیاز به 250 میلیون دالر است که در این عرصه نیاز به کمک های دونر ها و کشور های کمک کننده داریم.

وی افزود که ما از ادمین کاست(مصارف اداری) موسسات همکار راضی نیستیم و نباید موسسات از حق مردم مظلوم اضافه ستانی کند و از اتحادیه اروپا میخواهیم با موسسات همکار در مورد کاهش ادمین کاست صحبت کند و ادمین کاست بالای 25 فیصد برای ما قابل قبول نیست.

بعد از امضا توافقنامه صلح ما شاهد عودت بلند از کشور های ایران و پاکستان خواهیم بود و باید برای ادغام مجدد آنها تلاش صورت بگیرد بگونه ای در جامعه ادغام شود که دوباره دست به مهاجرت نزنند.

رئیس بخش همکاری های انکشافی اتحادیه اروپا پیش رفت های حکومت افغانستان در عرصه مهاجرت و تلاش وزیر امور را ستوده گفت که این تلاش ها به همکاران جامعه جهانی انگیزه می دهد تا کمک و توجه بیشتر به مهاجرین افغان نماید.

تازه ترین خبر

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۵:۴۱
Background image

سه تفاهم ‌نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان سه تفاهم نامه همکاری را با موسسات بهار کار، میشن ایست و  زنان برای زنان افغان به ارزش 487 هزار و 230 دالر امریکایی به امضاء رسانید.
به اساس تفاهم. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۴:۳۱
Background image

نشست تخنیکی میان وزارت امور مهاجرین و سازمان بین‌المللی مهاجرت برگزارشد

به هدف همکاری و حل مشکلات مهاجرین نشست تخنیکی به ریاست محترم مولوی سعید احمد بنوری، رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان با نماینده سازمان بین‌المللی مهاجرت، برگزارشد.
در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۱:۴۷
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت‌کننده گان با شماری از چهره‌ های جهادی و بزرگان قومی ولایت پکتیا، ملاقات کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کننده گان، با شماری از سران و بزرگان قومی ولایت پکتیا در همراهی حاجی عبدالرحمن زدران یک تن از شخصیت های جهادی و بزرگ قومی آن ولایت،. . .

بازگشت به خبر