20 هزار باب خیمه ازجانب امارات متحده عربی به وزارت امور مهاجرین مساعدت شد

anwari_morr
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۸/۱۶ - ۱۲:۲۶
_

     محمولۀ کمک امارات متحدۀ عربی که شامل 20 هزار باب خیمه بود، شب گذشته به میدان هوایی بین المللی کابل مواصلت کرد.

    الحاج محمد ارسلاح خروتی معین مالی و اداری و سرپرست وزارت امور مهاجرین بعد از تسلیم گیری کمک یاد شده در میدان هوایی کابل گفت: " از کشور امارات متحدۀ عربی قدردانی می‌کنیم که در چنین وقت حساس با ما کمک کرد".

     وی اضافه نمود که عودت کننده گان اجباری به مساعدت بیشتر نیاز دارند و تقاضای ما از کشور های جهان این است که درزمینه عطف توجه نمایند تا مشترکأ مشکلات موجود در این بخش رامرفوع نماییم.

    خروتی علاوه نمود که خیمه های کمک شده را به زودی در دسترس عودت کننده گان اجباری از پاکستان قرارمیدهیم.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۷ - ۱۱:۵۸
Background image

وزیر امور مهاجرین، با چند تن از علما و استادان پوهنتون، دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان، با چند تن از علما و استادان پوهنتون دیدار کرد.
اساتید پوهنتون و علمای حاضر، از خدمات ارائه شده توسط امارت اسلامی به هموطنان. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۶ - ۹:۵۹
Background image

تفاهم نامه همکاری به ارزش نزدیک به دو میلون دالر، در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

یک تفاهم نامه همکاری به ارزش یک میلیون 977 هزار و 75 دالر امریکایی با موسسه حمایت پایدار در افغانستان در وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه عقد شده. . .
شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۸:۱۴
Background image

وزیرامور مهاجرین با رئیس هیات معاونت سازمان ملل متحد برای افغانستان (یوناما )دیدار تودیعی کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیرامور مهاجرین و عودت کنندگان با خانم روزا اوتنبایوا رئیس هیات معاونت سازمان ملل متحد برای افغانستان ( یوناما) دیدار تودیعی کرد.
نخست خانم روزا اوتنبایوا مراتب. . .

بازگشت به خبر