کمیسار عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان با سرپرست وزارت امور مهاجرین دیدار کرد

sadam_morr
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۶/۲۳ - ۸:۵
___________

فلیپو گراندی کمیسار عالی پناهندگان سازمان ملل متحد روز دوشنبه 22 سنبله سال روان در یک سفر رسمی به کابل رسیده و با الحاج خلیل‌الرحمن حقاني سرپرست وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان دیدار کرد.

هدف از سفر آقای گراندی به افغانستان بررسی فعالیت های آن اداره در زمینه رسیدگی به بیجاشده های داخلی و برگشت کنندگان در کشور خوانده شده.

الحاج خلیل الرحمن حقاني با حضور در میدان هوایی کابل ضمن خوشامد گویی به این مقام بلند پایه سازمان ملل، همکاری های اداره پناهندگان سازمان ملل متحد را برای رفع نیازمندی خانواده های بیجاشده و نیازمند در کشور مهم خوانده و از آن نهاد خواست که در هماهنگی با وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان به فعالیت هایش در کشور ادامه دهد.

همچنان ایشان به تامین شفافیت در توزیع کمک ها تاکید کرد.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۴۶
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با معاون والی ولایت پکتیا، دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با مولوی انعام‌الله صلاح‌الدین معاون والی ولایت پکتیا، در دفتر کارش دیدار کرد.
در این دیدار که در مورد به وضعیت برگشت‌کنندگان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۴۶
Background image

دو تفاهم نامه در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان دو تفاهم نامه همکاری را با موسسات احیای مجدد انصاری برای افغانستان و د کلیو او پرمختایی پروگرام امضا نمود.
این تفاهم نامه ها به ارزش یک میلیون و 23. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۴:۲۴
Background image

سه تفاهم نامه به ارزش نزدیک به 3 میلیون دالر، در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

سه تفاهم نامه های همکاری با موسسات انکشافی و اجتماعی رازی، بشری صلح سازان افغان، دوستی مردم فرانسه با افغان ها و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به ارزش 2 میلیون و 898 هزار و 947. . .

بازگشت به خبر