کشور چین؛ ۱۰۰ میلیون (ین چینی) را به مهاجرین برگشت کننده افغان کمک میکند

sadam_morr
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۱ - ۱۴:۱۷
-

الحاج خلیل الرحمن حقانی، سرپرست وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، با آقای جاو شینگ سفیر کشور چین، در دفتر کارش دیدار کرد.

سفیر چین آقای جاو شینگ گفت: چین و افغانستان دو کشور دوست هستند و مردم چین در هر مشکلی در کنار مردم افغانستان هستند.

در این دیدار در مورد اولویت کمک های بشری به مهاجرین افغان، مکانیزیم انتقال و توزیع آن به بحث و گفتگو شد.

سفیرچین افزود، این پول کمکی در بخش ها ی ایجاد سرپناه، خیمه، بسته های البسه زمستانی و بخش های صحی برای مهاجرین افغان به مصرف خواهد رسید.

سرپرست وزارت امور مهاجرین، از کمک های کشور چین به مهاجرین افغان قدردانی کرد، در این دیدار تصمیم اتخاذ شد که بخاطر کار تخنیکی کمک های متذکره از چین به کشور کمیته مشترک توسط وزارت های امور خارجه، مهاجرین و سفارت چین ایجاد و کار آن به پیش رود.

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۴:۳۱
Background image

نشست تخنیکی میان وزارت امور مهاجرین و سازمان بین‌المللی مهاجرت برگزارشد

به هدف همکاری و حل مشکلات مهاجرین نشست تخنیکی به ریاست محترم مولوی سعید احمد بنوری، رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان با نماینده سازمان بین‌المللی مهاجرت، برگزارشد.
در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۱:۴۷
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت‌کننده گان با شماری از چهره‌ های جهادی و بزرگان قومی ولایت پکتیا، ملاقات کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کننده گان، با شماری از سران و بزرگان قومی ولایت پکتیا در همراهی حاجی عبدالرحمن زدران یک تن از شخصیت های جهادی و بزرگ قومی آن ولایت،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۳۰ - ۱۵:۳۵
Background image

توزیع کمک غذایی برای خانواده های برگشت کننده و بیجاشده در شهر کابل آغاز شد

توزیع کمک های غذایی بشردوستانه برای 3 هزار خانواده مهاجر برگشت کننده، بیجاشده و نیازمند در  شهرکابل امروز، 3 شنبه 30 سرطان، آغاز شد.
مرحله نخست توزیع کمک یادشده، برای 400 خانواده برگشت. . .

بازگشت به خبر