وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با مهتمم مدرسه جهادی ولایت پکتیا و شماری از استادان دیدار کرد
محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با شیخ طالب جان مهتمم مدرسه جهادی ولایت پکتیا و شماری از استادان دیدار کرد.
در این دیدار، که پیرامون فعالیت ها و دستاوردهای مدارس جهادی بحث و گفتگو شد، محترم شیخ طالب جان گفت: مدارس جهادی توانسته اند در مدت کوتاهی پیشرفت زیادی داشته باشند و زمینه های تحصیلات عالی را برای جوانان فراهم کنند.
وی با اشاره به اینکه حمایت امارت اسلامی از نهادهای آموزشی برای فعالیت مؤثر مدارس دینی مهم است، گفت: تعداد طلابی که در مدارس جهادی شرکت می کنند، هر ساله در حال افزایش است.
در پایان نشست، رئیس مدرسه جهادی پکتیا پیشنهاداتی را با محترم وزیر امور مهاجرین در میان گذاشت.
محترم مولوی عبدالکبیر ضمن خوشامدگویی به آنان، فعالیتهای مدارس جهادی را مفید توصیف کرده با اشاره به وظایف نظام اسلامی، خاطرنشان کرد که امارت اسلامی به توسعه علوم دینی و مدرن متعهد است و تواناییهای خود را به نهاد های آموزشی محدود نمیکند.
در پایان نشست، محترم وزیر امور مهاجرین به اجرای پیشنهادات مشترک یاد آوری نمود.
