وزیر امور مهاجرین: مهمترین هدف ما برای برگشت کنندگان و بیجاشده ها ایجاد اشتغال است

sadam_morr
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۲/۳ - ۱۵:۲۸
وزیر امور مهاجرین: مهمترین هدف ما برای برگشت کنندگان و بیجاشده ها ایجاد اشتغال است

این مطلب را سیدحسین عالمی بلخی وزیر امور مهاجرین وعودت کنندگان در ملاقاتش با رئیس موسسه کوردیت هالند مقیم کابل و پژوهشگران وزارت خارجه هالند که در مقر وزارت امور مهاجرین صورت گرفت بیان کرده از کشور هالند خواهان حمایت این برنامه گردید. 

 وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان روز سه شنبه 3 ثور سال روان ضمن قدردانی از کشور هالند به خاطر حمایش از برنامه برگشت متخصصین افغان خواهان ادامه حمایت ازین برنامه و همکاری در بخش ایجاد اشتغال برای برگشت کنندگان و بیجاشده ها گردیده بیان کرد که ایجاد اشتغال برای برگشت کنندگان به دلیل مهم است که از مهاجرت دوباره آنان جلوگیری می نماید.

وی افزود که دو کشور به مدیریت مشترک مهاجرت نیازمند است تا مشکلات هر دوجانب در عرصه مدیریت مهاجرین در نظر گرفته شده و به راه حل مشترک دست یابیم.

عالمی بلخی حادثه تروریستی روز شنبه در وزارت مخابرات را بیانگر وضعیت بد امنیتی در داخل کشور خوانده از هالند خواهان انعطاف بیشتر در بررسی درخواست پناهندگان افغان گردیده گفت: ما از هالند می خواهیم تا با درنظر داشت وضعیت داخلی افغانستان روی گزینه اخراج اجباری مهاجرین افغان تمرکز نداشته باشد.

پژوهشگران وزارت خارجه هالند تعهد سپردند که خواست های وزارت امورمهاجرین را به آمستردام وسیله شده از مقامات هالند خواهان همکاری می گردند.

تازه ترین خبر

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۱۳:۷
Background image

یک تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

یک تفاهم نامه همکاری به ارزش 8 هزار و 380 دالر امریکایی میان موسسه  قدم خیریه تعلیمی و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه عقد شده موسسه مذکور مبلغ ذکر. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۱۰:۴۲
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با وزیر اقتصاد دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با محترم قاری دین محمد حنیف وزیر اقتصاد دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار که آقای سهیل شاهین، سفیر افغانستان در کشور قطر نیز حضور. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۲ - ۹:۳
Background image

رییس جدید ریاست امور مهاجرین ولایت کابل، معرفی شد

به اساس حکم عالیقدر امیرالمومنین حفظه الله رهبر امارت اسلامی افغانستان، محترم مولوی دین محمد حقبین معین قبلی وزارت کار وامور اجتماعی، منحیث ریس جدید ریاست مهاجرین وعودت کننده گان ولایت. . .

بازگشت به خبر