وزیر امور مهاجرین مشکلات بیجاشدگان مقیم ولایت بلخ را استماع نمود

sadam_morr
شنبه ۱۳۹۸/۳/۲۵ - ۹:۳۴
بلخ

سیدحسین عالمی بلخی وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان در سفرش به ولایت بلخ، روز پنجشنبه 23 جوزای سال روان در دیدار با جمع بیجاشدگان داخلی و عودت کنندگان در آن ولایت مشکلات آنان را استماع نمود.

نمایندگان شهرک ها و بیجاشدگان که در نقاط مختلف ولایت ولایت بلخ زندگی می نمایند، خواهان رسیدگی بیشتر وزارت امور مهاجرین گردیده، مسکن موقت، اعمار یک باب مسجد در شهرک قالین بافان و تکمیل کار اعمار مسجد پروژه استقلال را از وزارت امور مهاجرین خواستار شدند.

وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان به این بیجاشده ها وعده همکاری داده به ریاست امور مهاجرین ولایت بلخ هدایت داد که موضوع کمک های بشری آنان را تعقیب نموده و بعد از سروی به خانواده های مستحق کمک رسانی نمایند. وی همچنان به ریاست عودت و ادغام مجدد وزارت امور مهاجرین هدایت داد که موضوع اعمار مساجد پیشنهاد شده و به ریاست تثبیت بیجاشده ها هدایت داد که موضوع مسکن موقت بیجاشدگان ولایت بلخ را تعقیب و تکمیل نمانید.

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۴:۳۱
Background image

نشست تخنیکی میان وزارت امور مهاجرین و سازمان بین‌المللی مهاجرت برگزارشد

به هدف همکاری و حل مشکلات مهاجرین نشست تخنیکی به ریاست محترم مولوی سعید احمد بنوری، رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان با نماینده سازمان بین‌المللی مهاجرت، برگزارشد.
در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۱:۴۷
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت‌کننده گان با شماری از چهره‌ های جهادی و بزرگان قومی ولایت پکتیا، ملاقات کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کننده گان، با شماری از سران و بزرگان قومی ولایت پکتیا در همراهی حاجی عبدالرحمن زدران یک تن از شخصیت های جهادی و بزرگ قومی آن ولایت،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۳۰ - ۱۵:۳۵
Background image

توزیع کمک غذایی برای خانواده های برگشت کننده و بیجاشده در شهر کابل آغاز شد

توزیع کمک های غذایی بشردوستانه برای 3 هزار خانواده مهاجر برگشت کننده، بیجاشده و نیازمند در  شهرکابل امروز، 3 شنبه 30 سرطان، آغاز شد.
مرحله نخست توزیع کمک یادشده، برای 400 خانواده برگشت. . .

بازگشت به خبر