وزیر امور مهاجرین؛تلاش ها برای رفع مشکلات موجود بیجاشده ها کافی نیست باید بیشتر کار شود

sadam_morr
پنجشنبه ۱۴۰۰/۱/۵ - ۸:۴۵
____________

در نشست هماهنگی خدمت رسانی به بیجاشده های هرات وزیر امور مهاجرین تلاش نهادهای ملی و بین المللی را در عرصه رسیدگی به مشکلات بیجاشده ها بسنده ندانسته و تاکید به کار بیشتر کرد.

بر اساس هدایت ریاست جمهوری وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان با هماهنگی نهادهای ملی و بین المللی در زمینه تدقیق در هماهنگی ها، توزیع تذکره الکترونیکی و تحت پوشش قرار گرفتن بیجاشده های هرات در برنامه میثاق شهروندی به صورت مشترک تلاش نمایند. نشست امروز نیز به همین منظور در مقر وزارت تحت ریاست نورالرحمن اخلاقی وزیر امور مهاجرین برگزار شد.

آقای اخلاقی هماهنگی بیشتر موسسات را در موثریت برنامه ها مهم عنوان کرده بیان کرد "نیاز است تا هماهنگی ها بیشتر باشد و رسیدگی ها به موقع صورت گیرد. بیجاشده های هرات نیاز به کمک رسانی عاجل دارند، این موضوع در اولویت همه ما باید باشد."

وی از روی دست داشتن طرح حمایت و تثبیت را برای حل مشکلات دراز مدت بیجاشده ها نیز خبر داده گفت که رسیدگی به بیجاشده های داخلی در رایزنی های ملی و بین المللی از جمله گروه اصلی سازوکار حمایتی راه حل های منطقه یی مطرح شده و امیدوار به تشریک مساعی بیشتر در این زمینه هستیم.

وزیر امور مهاجرین از ادارات همکار و موسسات مدد رسان که در هرات فعال هستند خواست تا قبل از نشست بعدی در این خصوص که تا یک هفته‌ی دیگر برگزار می‌شود، گزارش دو سال گذشته، برنامه های سال جاری و پیشنهادات شان را برای حل مشکلات بیجاشده‌های مقیم هرات با وزارت شریک سازند.

در همین حال معین مالی و اداری وزارت که در رأس یک هیئت به منظور بررسی وضعیت بیجاشده ها در هرات سفر نموده بود، بیان کرد که برای حل مشکلات فعلی بیجاشده ها به زودترین فرصت بسته های کمکی توزیع شود و اما برای راه حل مشکلات دایمی در زمینه بازگشت خانواده ها به محلات و ولایات اصلی شان کار صورت گیرد.

نمایندگان موسسات و اشتراک کنندگان بازگشت بیجاشده ها به محلات اصلی، طرح دیدگاه های کوتاه مدت و بلند مدت مدیریتی و برگزاری نشست های بیشتر و تخنیکی را در زمینه رسیدگی های موثر به بیجاشده ها مطرح ساختند.

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۴:۳۱
Background image

نشست تخنیکی میان وزارت امور مهاجرین و سازمان بین‌المللی مهاجرت برگزارشد

به هدف همکاری و حل مشکلات مهاجرین نشست تخنیکی به ریاست محترم مولوی سعید احمد بنوری، رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان با نماینده سازمان بین‌المللی مهاجرت، برگزارشد.
در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۱:۴۷
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت‌کننده گان با شماری از چهره‌ های جهادی و بزرگان قومی ولایت پکتیا، ملاقات کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کننده گان، با شماری از سران و بزرگان قومی ولایت پکتیا در همراهی حاجی عبدالرحمن زدران یک تن از شخصیت های جهادی و بزرگ قومی آن ولایت،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۳۰ - ۱۵:۳۵
Background image

توزیع کمک غذایی برای خانواده های برگشت کننده و بیجاشده در شهر کابل آغاز شد

توزیع کمک های غذایی بشردوستانه برای 3 هزار خانواده مهاجر برگشت کننده، بیجاشده و نیازمند در  شهرکابل امروز، 3 شنبه 30 سرطان، آغاز شد.
مرحله نخست توزیع کمک یادشده، برای 400 خانواده برگشت. . .

بازگشت به خبر