هیات وزارت امورمهاجرین بخاطر غم شریکی با خانواده های آسیب دیده ناشی از سیلاب به ولایت بدخشان سفر نمود

sadam_morr
چهارشنبه ۱۴۰۳/۳/۲ - ۹:۳۴
-

به اساس هدایت الحاج خلیل الرحمن حقانی، سرپرست وزارت امورمهاجرین و عودت کننده گان، مولوی شکر الله شاکر رییس عودت وزارت بخاطر غم شریکی با خانواده های متضرر ناشی از سیلاب در و لسوالی های ارگو و درایم ولایت بدخشان در راس یک هیات به آن ولایت سفر نمود.

هیات متذکره نخست با محمد ایوب خالد والی بدخشان دیدار داشته پیام همدردی سرپرست وزارت را ارایه نموده روی موضوع رسیده گی به آسیب دیده گان بحث نمودند.

والی بدخشان از توجه مقام رهبری وزارت و سفر هیات به آن ولایت ستایش نموده و در خصوص متضررین سیلاب های اخیر تصمیمات لازم را برای کمک به مستحقین اتخاذ کردند.

هیات یاد شده سپس به ولسوالی های متذکره رفته و پیام  همدردی و غم شریکی مقام رهبری وزارت را به باشنده گان آن ولایت بیان نموده و برای ۵۵ خانواده متضرر مبلغ ۱۰ هزار افغانی ۵ لیتر روغن و یک کارتن نوشابه و برای ۴ خانواده شهید مبلغ ۳۰ هزار افغانی و  چهار قلم مواد خوراکی را توزیع نمودند.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۷ - ۱۱:۵۸
Background image

وزیر امور مهاجرین، با چند تن از علما و استادان پوهنتون، دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان، با چند تن از علما و استادان پوهنتون دیدار کرد.
اساتید پوهنتون و علمای حاضر، از خدمات ارائه شده توسط امارت اسلامی به هموطنان. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۶ - ۹:۵۹
Background image

تفاهم نامه همکاری به ارزش نزدیک به دو میلون دالر، در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

یک تفاهم نامه همکاری به ارزش یک میلیون 977 هزار و 75 دالر امریکایی با موسسه حمایت پایدار در افغانستان در وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه عقد شده. . .
شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۸:۱۴
Background image

وزیرامور مهاجرین با رئیس هیات معاونت سازمان ملل متحد برای افغانستان (یوناما )دیدار تودیعی کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیرامور مهاجرین و عودت کنندگان با خانم روزا اوتنبایوا رئیس هیات معاونت سازمان ملل متحد برای افغانستان ( یوناما) دیدار تودیعی کرد.
نخست خانم روزا اوتنبایوا مراتب. . .

بازگشت به خبر