نشست ها در یک اداره، بخاطر بهبود امور برگزار میگردد

anwari_morr
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۲۰ - ۱۵:۲۵
-

نکات فوق را محترم الحاج محمد ارسلاح خروتی، معین مالی واداری وزارت امورمهاجرین وعودت کننده گان
طی نشستی با شماری از روسای مرکزی و کارمندان، در تالار کنفرانس های وزارت بیان داشتند.
معین مالی واداری گفت: برگزاری نشست ها در یک اداره بخاطر رفع کمی و کاستی، اشتباهات دریافت راه حل  بهتر برگزارشده  تا باشد بعد از آن مطابق به اصول و قوانین کار های یک اداره صورت گیرد.
محترم خروتی افزود، چشم پوشی از اوامر خلا ببار میاورد، هرفرد مسوولیت خود را باید بداند ومطابق به آن در انجام کار های روزانه خویش به سعی بیشتر بپردازد.
سران یک اداره به زیردستان خود قوانین را تذکر دهد که این اصول و قوانین در اداره میباشد و اصلاحات را ببار میاورد، و اگر چنین نگردد در یک اداره بی تفاوتی را نشان میدهد.
کار به اهل کار سپرده شده تا در اداره اصلاحات بنیادی و تغیرات به وجود بیاید، هر فرد بنا به تقوا، ایمان داری و صداقت وظیفه خویش را به انجام رساند ، هدف ما در آینده ایجاد اصلاحات است.
معین مالی واداری، به صداقت ، ایمان داری، تقوا ، پابندی به اصول و قوانین در اجرای کار های روزانه کارمندان تاکید کرد. 
جلسه با ارایه نظریات و پیشنهادات جمعی از روسا وزارت جهت بهبود امور به پایان یافت.

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۲ - ۹:۳
Background image

رییس جدید ریاست امور مهاجرین ولایت کابل، معرفی شد

به اساس حکم عالیقدر امیرالمومنین حفظه الله رهبر امارت اسلامی افغانستان، محترم مولوی دین محمد حقبین معین قبلی وزارت کار وامور اجتماعی، منحیث ریس جدید ریاست مهاجرین وعودت کننده گان ولایت. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۹ - ۱۴:۴۱
Background image

یک تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

یک تفاهم نامه همکاری به ارزش  85 هزار و 409 دالر امریکایی میان موسسه  هماهنگی کمک های بشری و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه عقد شده موسسه مذکور. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۰:۱۳
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با سفیر کشور ترکیه مقیم در کابل، دیدار تودیعی کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت ‌کنند گان، پس از پایان ماموریت آقای جنک اونال سفیر کشور ترکیه در شهر کابل، با او دیدار تودیعی کرد.
در این دیدار، محترم جنک اونال،. . .

بازگشت به خبر