معین پالیسی و تطبیق برنامه ها با مسئول دفتر پناهندگان سازمان ملل متحد در زون شرق کشور دیدار کرد

anwari_morr
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۳/۱۸ - ۱۰:۳۳
_____________

شیرعلم امله وال معین پالیسی و تطبیق برنامه های وزارت، روز یکشنبه 16 جوزای سال روان با آقای ویلیم بجابو مسئول دفتر پناهندگان سازمان ملل متحد(UNHCR) در زون شرق کشور دیدار و رابطه به رسیدگی مشترک به بیجاشده ها و برگشت کنندگان مقیم آن ولایات صحبت نمود.

مسئول اداره پناهندگان در این نشست در رابطه به فعالیت ها و برنامه های روی دست اش در عرصه مدیریت و رسیدگی به بیجاشده های داخلی و برگشت کنندگان معلومات داده و از هماهنگی خوب اداره با ریاست های امور مهاجرین زون شرق ابراز خرسندی کرد.

معین پالیسی و تطبیق برنامه های وزارت ضمن سپاسگزاری از همکاری های اداره پناهندگان سازمان ملل متحد در کشور، به افزایش برنامه های انکشافی آن اداره در زون شرق تاکید نموده بیان کرد که" در کنار برنامه های بشردوستانه که برای رفع نیازمندی های اولیه خانواده ها صورت میگرد، نیاز است تا برنامه های انکشافی در عرصه اعمار مراکز تعلیمی و صحی در ولایات مشرقی تطبیق و شود بدین صورت اطفال بیجاشده ها و برگشت کنندگان از نعمت تعلیم و تربیه و صحبت برخوردار شوند.

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۴:۳۱
Background image

نشست تخنیکی میان وزارت امور مهاجرین و سازمان بین‌المللی مهاجرت برگزارشد

به هدف همکاری و حل مشکلات مهاجرین نشست تخنیکی به ریاست محترم مولوی سعید احمد بنوری، رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان با نماینده سازمان بین‌المللی مهاجرت، برگزارشد.
در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۱:۴۷
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت‌کننده گان با شماری از چهره‌ های جهادی و بزرگان قومی ولایت پکتیا، ملاقات کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کننده گان، با شماری از سران و بزرگان قومی ولایت پکتیا در همراهی حاجی عبدالرحمن زدران یک تن از شخصیت های جهادی و بزرگ قومی آن ولایت،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۳۰ - ۱۵:۳۵
Background image

توزیع کمک غذایی برای خانواده های برگشت کننده و بیجاشده در شهر کابل آغاز شد

توزیع کمک های غذایی بشردوستانه برای 3 هزار خانواده مهاجر برگشت کننده، بیجاشده و نیازمند در  شهرکابل امروز، 3 شنبه 30 سرطان، آغاز شد.
مرحله نخست توزیع کمک یادشده، برای 400 خانواده برگشت. . .

بازگشت به خبر