معین مسلکی وزارت امور مهاجرین با رییس کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان دیدار تودیعی نمود

sadam_morr
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۴/۵ - ۱۵:۱۹
_

الحاج مولوی عبدالرحمن راشد معین مسلکی وزارت امور مهاجرین وعودت کننده گان با آقای لیونارد زولو رییس کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان که دوره کار وی به پایان رسیده است دیدار تودیعی نمود.

در این دیدار آقای زولو  اهداف و بخش های کاری هردو اداره را مشترک دانسته از همکاری مقامات رهبری وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان ستایش نموده و از پیشرفت ها افغانستان در عرصه های مختلف خرسندی نمود.

معین مسلکی وزارت امور مهاجرین از کارکرد ها و تلاش های آقای زولو قدر دانی کرده آرزوی موفقیت های بیشتر وی را نموده از همکاری بیشتر این وزارت با رییس جدید آن اداره در آینده نیز اطمینان داد.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۴:۵۳
Background image

تفاهم ‌نامه های همکاری به هدف تقویت برنامه ‌های مشترک در وزارت امور مهاجرین امضا شد

به ارزش ۲۵ میلیون و ۴۵۹ هزار و ۸۱۲ افغانی دو تفاهم ‌نامه به هدف همکاری در راستای بهبود خدمات و هماهنگی بهتر برای برگشت کننده گان و بیجاشده گان میان موسسات اداره باز سازی دهات افغانستان،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۴:۵۱
Background image

معین وزارت امور مهاجرین بر ایجاد فضای کاری عاری از حسد و کینه در اداره تأکید کرد

محترم شیخ کلیم الرحمن فانی معین مالی و اداری وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان در سخنان خویش پیرامون اهمیت همدلی، دوری از حسد و کینه و تقویت روحیه همکاری در محیط کاری سخنرانی کرد.
محت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۱۵:۱۹
Background image

دو تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

دو تفاهم ‌نامه همکاری به هدف گسترش همکاری و تقویت فعالیت ‌های مشترک میان موسسات هاجر افغانستان دافغانستان پیاورتیا او اقلیم د نوشت و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
ای. . .

بازگشت به خبر