معین امور پناهندگان روی مدیریت درست پول‌های کمکی در عرصه "مهاجرت و عودت" تاکید کرد

anwari_morr
چهارشنبه ۱۳۹۹/۸/۲۸ - ۱۴:۴۷
_____________

در نشستی با مسول بخش مهاجرت سفارت انگلستان در افغانستان، وفی الله کاکر معین امور پناهندگان وزارت امور مهاجرین  و عودت کنندگان با ابراز قدردانی از همکاری های چندین ساله انگلستان با افغانستان بیان کرد که نیاز است تا پول های کمک شده برای مدیریت برگشت کنندگان، ادغام پایدار و شغلزایی برای آنان به گونه درست مصرف و مدیریت شود.

این نشست به روز دوشنبه، 26 عقرب سال روان در مقر وزارت امور مهاجرین برگزار شده بود و آقای کاکر با تاکید بر موثریت بیشتر برنامه‌ها، از انگلستان خواست تا همکاری‌های دو جانبه‌اش را با دولت افغانستان افزایش داده و نزدیک‌تر سازد.

تازه ترین خبر

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۳۰ - ۱۱:۱۰
Background image

هیاتی از وزارت امور مهاجرین و عودت‌کننده گان برای بررسی مشکلات مهاجرین افغان به کشورترکیه رفت

بر ریاست محترم مولوی سعید احمد بنوری رییس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان هیاتی به ‌منظور بررسی مشکلات مهاجرین و زندانیان افغان مقیم در کشور ترکیه، به این کشور سفر کردند.
. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۹ - ۱۵:۵
Background image

دو تفاهم نامه با نهاد های همکار به امضا رسید

دو تفاهم ‌نامه همکاری میان وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان و موسسات کمک های خیریه جاپان و انکشاف پایدار و همگانی، به ارزش 298 هزار و 763 دالر امریکایی، امروز 4 شنبه 29 میزان سال. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۹ - ۹:۲۵
Background image

آمر جدید امور مهاجرین و عودت‌کنندگان ولایت میدان وردک معرفی شد

مولوی عبدالغنی ندیم، به حیث آمر جدید امور مهاجرین عودت‌کنندگان ولایت میدان وردک، طی مراسمی از سوی محترم مولوی سعید احمد بنوری، رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، معرفی شد. . .

بازگشت به خبر