فعالان مدنی در سویدن خواستار توقف بازگشت مهاجران افغان شدند

anwari_morr
دوشنبه ۱۴۰۰/۳/۲۴ - ۱۴:۸
__________

نمایندگان شماری ازسازمان‌های جامعه مدنی و نهادهای بشری در سویدن در گفتگوی مجازی با وفی الله کاکر، معین امور پناهندگان وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان به روز یک شنبه، 23 جوزای سال روان خورشیدی، خواستار یافتن راه حل برای توقف بازگشت اجباری مهاجران افغان از سویدن شدند.

آنان با ابراز نگرانی از افزایش گسترش کرونا و ناامنی ها در افغانستان، زمینه برگشت مهاجران را مناسب ندانسته و از وزارت امور مهاجرین خواست که در مذاکرات اش با مسئولان حکومت سویدن مانع برگشت مهاجران افغان از آن کشور شوند.

در همین حال معین امور پناهندگان از اعلامیه مشترک افغانستان و اتحادیه اروپا و تفاهمنامه دوجانبه با کشور سویدن یادآوری کرده بیان کرد که بر اساس این اسناد مشترک، قشر آسیب پذیر مهاجران که شامل اطفال، زنان، افراد مریض و مسن هستند از اخراج اجباری مصئون اند و همچنان تفریق خانواده ها دراین اسناد امضا شده ممنوع اعلام شده است.

همچنان آقای کاکر از همدلی جامعه مدنی و نهادهای بشری سویدن با مهاجران افغان ابراز قدردانی کرد.

 

 

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۷ - ۱۴:۳۴
Background image

سرپرست وزارت امور مهاجرین با معاون نماینده ویژه سازمان ملل متحد دیدار کرد

مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با آقای اندریکا راتوته معاون نماینده ویژه سازمان ملل متحد در افغانستان دیدار نمود.
در این دیدار آقای اندریکا راتوته از وضعیت مهاجرین. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۰ - ۱۰:۳۵
Background image

وزیر امور مهاجرین با شماری از علما و بزرگان قوم ځدران ولایت خوست دیدار نمود

مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با شماری از علما و بزرگان قوم ځدران ولایت خوست دیدار نمود.
بزرگان قومی و علما از زحمات وتلاش های رهبران امارت اسلامی در آوردن نظام. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۰ - ۹:۵۲
Background image

وزیر امور مهاجرین، از ریاست امو مهاجرین ولایت خوست دیدن بعمل آورد


مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان در ادامه سفرش به ولایت خوست از ریاست امور مهاجرین و عودت کننده گان آن ولایت دیدن بعمل آورد.
وی در این بازدید از فعالیت های آن ریاست. . .

بازگشت به خبر