سرپرست وزارت امور مهاجرین: برای خدمت عودت کننده ها، شب و روز آماده باشید

anwari_morr
یکشنبه ۱۴۰۲/۷/۳۰ - ۹:۳۱
-

     هدایت فوق را خلیل الرحمن حقانی، حین بازدید از ریاست امور مهاجرین قندهار، به کارمندان آن اداره داد.
     محترم حقانی، در جریان سفر کاری به قندهار، ضمن ارزیابی کارکرد منسوبین ریاست امور مهاجرین آنولایت، مشکلات مطرح شده از جانب آنها را استماع و رفع آنرا اطمینان داد.
سرپرست وزارت امور مهاجرین، با یاد آوری از اخراج اجباری مهاجرین و مشکلات آنها، به کارمندان آنریاست هدایت داد که غرض عرضه خدمات برای آنها، شب و روز آماده باشند و با استفاده از هرطریق ممکن به آنها خدمت نمایند.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۴۶
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با معاون والی ولایت پکتیا، دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با مولوی انعام‌الله صلاح‌الدین معاون والی ولایت پکتیا، در دفتر کارش دیدار کرد.
در این دیدار که در مورد به وضعیت برگشت‌کنندگان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۴۶
Background image

دو تفاهم نامه در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان دو تفاهم نامه همکاری را با موسسات احیای مجدد انصاری برای افغانستان و د کلیو او پرمختایی پروگرام امضا نمود.
این تفاهم نامه ها به ارزش یک میلیون و 23. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۴:۲۴
Background image

سه تفاهم نامه به ارزش نزدیک به 3 میلیون دالر، در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

سه تفاهم نامه های همکاری با موسسات انکشافی و اجتماعی رازی، بشری صلح سازان افغان، دوستی مردم فرانسه با افغان ها و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به ارزش 2 میلیون و 898 هزار و 947. . .

بازگشت به خبر