رییس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین: تغیر و تبدیل در اداره یک اصل است

sadam_morr
چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۱۴:۵۹
_
نکات فوق را محترم مولوی سعید احمد بنوری، رییس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، در مراسم معرفی احسان الله رحیمی به صفت مدیر عمومی حاضری ریاست امور کارکنان، این وزارت بیان داشت.
رییس دفتر مقام وزارت از کارکرد مدیر قبلی حاضری ستایش نموده گفت: بخاطر شفافیت بیشتر در اجرای امور روزانه و کار به صورت منظم تر و بهتر تغیر و تبدیل در اداره یک اصل است.
محترم عرفان الله عباد رییس امور کارکنان نیز صحبت نموده برای مدیر جدید حاضری در انجام وظایف محوله موفقیت خواست.
در همین حال آقای رحیمی، از بهبود کار و فعالیت، شفافیت در اجرای وظیفه‌ محوله خویش مطابق به هدایت و در هماهنگی با سایر بخش‌ها با صداقت کامل تعهد سپرد.

 

تازه ترین خبر

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۱۰:۲۶
Background image

وزیر امور مهاجرین در ادامه سفرش به ولایت خوست با نمایندگان هموطنانی که اخیراً به آن ولایت بازگشته‌اند، دیدار و به ده‌ ها خانواده‌ عودت‌کننده کمک نقدی نمود

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، در ادامه سفرش به ولایت خوست با نمایندگان هموطنانی که اخیراً به آن ولایت بازگشته‌اند، دیدار و گفتگو نموده و به ده‌ها خانواده‌ی بی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۲۱:۵۳
Background image

وزیر امور مهاجرین در سفرش به ولایت خوست، در مراسم دستار بندی شرکت و سخنرانی کرد


محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، در جریان سفرش به ولایت خوست، در مراسم دستار بندی یک مدرسه‌ی جهادی که با حضور مقامات محلی آن ولایت، محمد یونس آخوندزاده وزیر آب. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۰ - ۲۲:۵۹
Background image

وزیر امور مهاجرین در سفرش به ولایت خوست با علما و بزرگان قومی ولسوالی گربز دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان در ادامه سفرش به ولایت خوست با علمای دین و بزرگان قومی و لسوالی گربز آن ولایت دیدار کرد.
در این دیدار، بزرگان قومی و علما از. . .

بازگشت به خبر