رییس جدید کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان با وزیر امور مهاجرین دیدارنمود

sadam_morr
شنبه ۱۴۰۳/۵/۶ - ۱۶:۲
-


عرفات جمال رییس جدید کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان با محترم الحاج خلیل الرحمن حقانی وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان دیدار نمود.
دراین دیدار وزیر امور مهاجرین ضمن خوش آمدید به آقای جمال ، آرزوی موفقیت در کار وی ابراز امیدواری کرد که در انتصاب وی به این پست و آمدن ایشان به افغانستان به مشکلات مهاجرین رسیدگی بهتر شود.
آقای جمال کار مشترک با وزارت امور مهاجرین، ایجاد هماهنگی بیشتر، راهکار  بهتر را از اولویت های کاری خود خواند و افزود که برای رسیدگی به مشکلات مهاجرین باید با کشورهای میزبان هماهنگی بیشتری، برنامه‌ها در بخش های بهداشت، آموزش و ازدیاد سایر بخش ها ی دیگر صورت گیرد تا راه‌حل‌های دائمی پیدا گردد.
وزیر امورمهاجرین گفت: از آنجایی که موضوع مهاجرین یک مسئله بشری است، کمک به آنها نیز باید به صورت انسانی وبشری انجام شود.
وی گفت: وزارت امور مهاجرین پلان راهبردی( استراتیژیک) پنج ساله دارد که روند بازگشت، اسکان مجدد و ادغام دائمی در آن در نظر گرفته شده است که باید در اجرای این برنامه راهبردی همکاری شود.
محترم حقانی افزود: کمک های باید در مقابل کار داده شود، نهادها ی همکار هزینه های اداری خود را کنترل کنند و بیشتر به مشکلات نیازمندان بپردازند.
مولوی محمود الحق احدی رییس پلان و پالیسی وزارت که در این دیدار نیز حضور داشته گفت: پروژه ها باید در هماهنگی با وزارت برنامه ریزی گردد و بودجه نباید صرف پروژه های بیهوده شود

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۷ - ۱۱:۵۸
Background image

وزیر امور مهاجرین، با چند تن از علما و استادان پوهنتون، دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان، با چند تن از علما و استادان پوهنتون دیدار کرد.
اساتید پوهنتون و علمای حاضر، از خدمات ارائه شده توسط امارت اسلامی به هموطنان. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۶ - ۹:۵۹
Background image

تفاهم نامه همکاری به ارزش نزدیک به دو میلون دالر، در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

یک تفاهم نامه همکاری به ارزش یک میلیون 977 هزار و 75 دالر امریکایی با موسسه حمایت پایدار در افغانستان در وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه عقد شده. . .
شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۸:۱۴
Background image

وزیرامور مهاجرین با رئیس هیات معاونت سازمان ملل متحد برای افغانستان (یوناما )دیدار تودیعی کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیرامور مهاجرین و عودت کنندگان با خانم روزا اوتنبایوا رئیس هیات معاونت سازمان ملل متحد برای افغانستان ( یوناما) دیدار تودیعی کرد.
نخست خانم روزا اوتنبایوا مراتب. . .

بازگشت به خبر