دو تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

sadam_morr
چهارشنبه ۱۴۰۳/۹/۷ - ۱۴:۷
-
دو تفا هم نامه های همکاری با موسسات اداره بازسازی دهات افغانستان و اجتماعی و انکشافی راه در وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه یاد شده موسسه اداره بازسازی دهات افغانستان مبلغ یک میلیون و 20 هزار و 102 دالر امریکایی را در بخش ارایه خدمات جامع و ادغام برای حمایت از اطفال آسیب پذیر در ولایات هرات، فراه و غور برای 160 هزار و 908 تن برگشت کننده، بیجاشده و جامع میزبان به مصرف میرساند.
و موسسه اجتماعی و انکشافی راه 3 میلیون 7 صدو 63 هزار و 20 افغانی را در بخش توزیع بسته های زمستانی در ولایات کندز و بدخشان به مصرف خواهد رسانید که 200 خانواده برگشت کننده ازآن مستفید خواهد شد.
تفاهم ‌نامه یاد شده توسط مولوی محمد جان خدرخیل رییس دعوت و ارشاد و سرپرست معینیت مسلکی وزارت امور مهاجرین و نماینده موسسه ياد شده به امضا رسید.

 

تازه ترین خبر

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۵ - ۱۱:۸
Background image

معین مسلکی وزارت امور مهاجرین با رییس ساحوی دفتر هما هنگ کننده کمک های بشری ملل متحد ملاقات نمود

محترم الحاج مولوی عبدالرحمن راشد معین مسلکی وزارت امور مهاجرین وعودت کننده گان، با آقای گلیت راجر  رییس دفاتر ساحوی دفتر هما هنگ کننده کمک های بشری سازمان ملل متحد ( OCHA ) ملاقات نمود.. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۱:۴۲
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با رییس کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با آقای عرفات جمال رییس کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان در افغانستان دیدار کرد.
در این دیدار که در مورد رسانیدن. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۹ - ۱۴:۳۲
Background image

ده ها خانواده برگشت کننده در کابل مساعدت شد

به ادامه مساعدت های زمستانی وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان به همکاری اشخاص خیر برای هزار خانواده مهاجر که قبلاآغاز شده بود ، این بار برای ۸۴ خانواده برگشت کننده  کشور پاکستان در. . .

بازگشت به خبر