جهت رسیده گی به عودت کننده های اجباری، جلسه ای میان مسوولین وزارت امور مهاجرین و کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان دایر شد

قاری محمد اجمل ویار ریس دفتر مقام وزارت، درجلسه ای که به اشتراک سوبیر محمد ابراهیم معاون عملیاتی و خانم سوارلیت بروین رییس روابط خارجی و دو نران کمیشنری عالی سازمان ملل متحد درامور پناهنده گان و روسای رسیده گی به وضعیت بیجاشده گان داخلی، تحقیق و معلومات مهاجرین و تشویق به عودت دایر شده بود گفت که هدف از نشست امروزی تهیه یک میکانیزم جهت رسیده گی و حمایت از عودت کننده گان اجباری از پاکستان است.
وی علاوه نمود که وزارت امور مهاجرین، جهت رسیده گی به وضعیت هزاران خانواده که برگشته اند و یا در حال برگشت اند، نیاز به همکاری آن کمیشنری را دارد.
مولوی سردار شیرزاد رییس رسیده گی به وضعیت بیجاشده گان داخلی نیز با یاد آور شدن محدودیت امکانات وزارت، خواهان کمک و حمایت نهاد مذکور از عودت کننده ها شد.
آقای سوبیر گفت که مسوولین آن کمیشنری در پاکستان، در مورد اخراج مهاجرین افغان، با مقامات آن کشور، جلسات پی هم داشته و از آنها خواسته و میخواهند که مطابق به اصول و قوانین بین المللی، با مهاجرین افغان برخورد نمایند و از اخراج آنها منصرف شوند.
وی گفت که قراراست هفته آینده، موضوع افغانستان، درجلسه ای کمیته خاص، در جینوا مطرح و جهت دریافت راه حل دیپلماتیک، بحث صورت گیرد.
موصوف اطمینان داد که دفاتر آن کمیشنری در ولایات، فعالیت خویش را بیشتر ساخته و آماده همکاری هستند.
سوبیر افزود که ما روی پلان اضطراری در جهت رسیده گی به وضعیت برگشت کننده گان کار مینمایم و آماده گی قاطع در جهت مساعدت نقدی، خوراکی و غیر خوراکی را برای برگشت کننده ها داریم.