جلسه هماهنگی، میان رییس بیجاشده گان داخلی وزارت امورمهاجرین و اداره OCHA، برگزار شد.

sadam_morr
چهارشنبه ۱۴۰۱/۲/۲۱ - ۲۰:۲۵
ـ
جلسه هماهنگی و همکاری میان ریاست بیجاشدگان داخلی و اداره هماهنگی کمکهای سازمان ملل متحد( OCHA)، به روز چهارشنبه 21 ثور برگزار گردید.
این جلسه با حضورداشت محمدخاطر زید، معاون و بیلی گیتاچیو آلیمایو آفیسراداره اوچا، و مولوی سردار شیرزاد ریس بیجاشدگان داخلی برگزار گردید.
هدف این نشست آگاهی توضیح چگونگی انتقال بیجاشده های داخلی در آینده و همکاری موسسات در آن مورد بود.
مولوی سردار شیرزاد رییس بیجاشده گان داخلی ضمن قدردانی از همکاری های همیشگی مؤسسات گفت که وقت آن رسیده تا برای مردم افغانستان بخصوص قشر آسیب پذیر جامعه "بیجاشدگان داخلی " همکاری بیشتر صورت گیرد، و این وزارت تلاش دارد تا مطابق پلان در آینده تمام خانواده های آسیب پذیر، دوباره به محلات و ولایات اصلی شان انتقال یابند.
در عین حال معاون دفتر OCHA بعداز آگاهی حاصل نمودن از چگونگی شیوه انتقال بیجاشده های داخلی در آینده، همکاری آن نهاد را در مورد، ابراز داشت.

 

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۴۶
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با معاون والی ولایت پکتیا، دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با مولوی انعام‌الله صلاح‌الدین معاون والی ولایت پکتیا، در دفتر کارش دیدار کرد.
در این دیدار که در مورد به وضعیت برگشت‌کنندگان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۴۶
Background image

دو تفاهم نامه در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان دو تفاهم نامه همکاری را با موسسات احیای مجدد انصاری برای افغانستان و د کلیو او پرمختایی پروگرام امضا نمود.
این تفاهم نامه ها به ارزش یک میلیون و 23. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۴:۲۴
Background image

سه تفاهم نامه به ارزش نزدیک به 3 میلیون دالر، در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

سه تفاهم نامه های همکاری با موسسات انکشافی و اجتماعی رازی، بشری صلح سازان افغان، دوستی مردم فرانسه با افغان ها و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به ارزش 2 میلیون و 898 هزار و 947. . .

بازگشت به خبر