بودجه،یک امانت است، در مصرف آن باید اخلاص و صداقت داشت

sadam_morr
پنجشنبه ۱۴۰۱/۱۰/۱۵ - ۱۲:۴۸
=

مطلب فوق را الحاج محمد ارسلاح خروتی، معین مالی و اداری وزارت امور مهاجرین در جلسه با مسوولین وکارمندان ریاست مالی و اداری به تاریخ17/10/1401، در دفتر کارش ابراز داشت.

وی علاوه نمود که بخش مالی واداری حیثیت ستون فقرات اداره را دارد، بنأ با در نظر داشت اهمیت وحساسیت که این بخش دارد، مسوولیت های آن باید به وقت و زمان، شفاف و موثر صورت گیرد.

خروتی علاوه نمود که مسوولین وکارمندان باید از کارکرد های یومیه خویش برای اجراآت بهتر و بی نقص آینده، برتجارب شان به افزایند و با آمدن سال جدید و فصل جدید، اجراآت بهتر و موثر تر را انجام دهند.

معین مالی و اداری افزود که بودجه، یک امانت است که در دسترس ما و شما قراردارد و لازم است که در مصرف آن احتیاط، امانت داری و موثریت استفاده را مد نظر داشته باشیم.

سپس رییس مالی و اداری و شماری ازآمرین وکارمندان آن ریاست در مورد کارهای انجام شده، تحت اجرا و باقی مانده توضیحات داده  و اطمینان دادند که الی اخیر سال مالی، آنچه شامل پلان است،  با حفظ امانت داری و صداقت اجرا خواهد شد..

محترم خروتی از اجراآت آنریاست قدر دانی نموده و خواهان موفقیتهای بیشتر ایشان شد.

 

تازه ترین خبر

شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۱ - ۲۰:۴۶
Background image

سرپرست وزارت امور مهاجرین با سرقونسل امارت اسلامی درشهر کراچی کشور پاکستان، ملاقات نمود

محترم مولوی عبدالکبیر، سرپرست وزارت امور مهاجرین و عودت‌ کنندگان، با مولوی عبدالجبار تخاری، سرقونسل امارت اسلامی افغانستان در شهر کراچی کشور پاکستان، در دفتر کارش ملاقات نمود.
در این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۲۰:۴۱
Background image

سرپرست وزارت امور مهاجرین با سفیر کشور جمهوری اسلامی ایران در کابل دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر سرپرست وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان با آقای علیرضا بیگدلی سفیرکشور جمهوری اسلامی ایران در کابل دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار هیئتی که آقای بیگدلی را. . .
دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۶ - ۱۳:۴۹
Background image

سه تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

سه تفاهم نامه همکاری به ارزش 2 میلیون و 6 صدو 44 هزار و 413 دالر امریکایی میان موسسات گروه تحقیق و دفاع از حقوق بشر،احیای مجدد انصاری برای افغانستان و هماهنگی کمک های انسانی در وزارت. . .

بازگشت به خبر