به ارزش بیش از 3 میلیون دالر امریکایی، سه تفاهم نامه در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

sadam_morr
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۹ - ۱۵:۱۱
_

سه تفا هم نامه های همکاری به ارزش 3 میلیون و 9 صدو 46 هزار و 102 دالر امریکایی با موسسات وارچایلد انگلستان، جمعیت کمک های انسانی و کمک کلیسای ناروی در وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه های یاد شده موسسات فوق الذکر مبلغ یاد شده را در بخش های توزیع کمک های نقدی، بسته های آموزشی، ارایه خدمات و نشست ها، مواد خوراکی، بسته های زمستانی و اعمار سرپناه در ولایات هرات، بادغیس، فراه، خوست و کنر به مصرف میرسانند که  526 خانواده و 36 هزار و 244 تن از آن مستفید خواهند شد.
تفاهم ‌نامه های یاد شده توسط الحاج مولوی عبدالرحمن راشد معین مسلکی وزارت امور مهاجرین و نماینده های موسسات ياد شده به امضا رسید.

تازه ترین خبر

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۸ - ۱۴:۴۵
Background image

برنامه یکروزه تشریح رهنمود فورم گزارش دهی، در وزارت امور مهاجرین، برگزارشد

برنامه یکروزه تشریح رهنمود تکمیل فورم گزارش دهی، از جانب ریاست پالیسی و پلان وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، در تالار کنفرانس های این وزارت برگزار شد.
در این برنامه که تعداد 50 تن. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۸ - ۱۰:۶
Background image

سرپرست وزارت امور مهاجرین با معاون نماینده ویژه هیات معاونت سازمان ملل متحد (یوناما) و روسای کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان و سازمان بین‌المللی مهاجرت دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، سرپرست وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، در نشستی با آقای آندریکا راتوتا، معاون نماینده ویژه هیات معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما )در امور کمک‌های. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۷ - ۱۴:۱۶
Background image

معین مسلکی وزارت امور مهاجرین با معاون مقام ولایت بلخ دیدار کرد

الحاج مولوی عبدالرحمن راشد معین مسلکی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان و رئیس کمیته اسکان موقت، با هیأت همراهش با مولوی نورالهادی ابوادریس، معاون مقام ولایت بلخ، دیدار کرد.
. . .

بازگشت به خبر