به ارزش بیش از 2 میلیون دالر، چهار تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

sadam_morr
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۱ - ۲۰:۳۶
_

 چهارتفاهم نامه های همکاری به ارزش 2 میلیون5 صدو 72 هزار و 270 دالر امریکایی با موسسات هیات ناروی برای مهاجرین، برنامه انکشافی احیا و انکشاف دهات و مدیریت تعلیم و انکشاف محیط زیست در وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه های یاد شده موسسات مذکور مبلغ یاد شده را در بخش های توزیع مواد خوراکی، نقدی  پرداخت کرایه خانه، ترمیم قسمی و کلی سرپناه، آموزش های حرفوی و آگاهی دهی برای 6 هزار و 660 خانواده بیجاشده، برگشت کننده و جامعه میزبان در ولایات ننگرهار، کابل، قندهار، کندز هرات، بادغیس، کنر، بلخ و سرپل به مصرف میرسانند.
تفاهم ‌نامه های یاد شده توسط الحاج مولوی عبدالرحمن راشد معین مسلکی وزارت امور مهاجرین و نماینده های موسسات ياد شده به امضا رسید.

تازه ترین خبر

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۲۰:۳۰
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان در یک نشست مشترک با والی ولایت سرپل و فرمانده قول اردوی الفتح دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با محترم قاری بختیار معاذ والی ولایت سرپل و ملا رحمت الله آقا فرمانده قول اردوی الفتح، دیدار نمود
در این دیدار، فعالیت ‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۵:۲
Background image

با همکاری و ابتکار وزارت امور مهاجرین و عودت‌کننده گان، به صد ها خانواده برگشت کننده در ولایت پروان توزیع کمک ‌های غذایی صورت گرفت

در برنامه‌ای که به ‌منظور توزیع این کمک ‌ها در شهر چاریکار مرکز ولایت پروان، برگزار شده بود، شیخ عزیزالرحمن منصور، والی آن ولایت و نماینده گان وزارت امور مهاجرین و عودت‌کننده گان حضور. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۵
Background image

به ارزش نزدیک به 4 میلیون دالر، در خصوص کمک های بشری، وزارت امور مهاجرین چهار تفاهم نامه را به امضا رسانید

چهار تفاهم ‌نامه های همکاری میان وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان و مؤسسات منسجم مشارکت کمک های بشری، تیری دیس هوم،  ولت هنگر هلفی و اجتماعی و حرفوی هیواد به امضا رسید.
این تفاهم. . .

بازگشت به خبر