بمنظور هماهنگی بیشتر میان وزارت امور مهاجرین و دفتر IOM، جلسه ای دایر شد

sadam_morr
دوشنبه ۱۴۰۱/۷/۱۱ - ۱۵:۳۵
-

جهت ایجاد هماهنگی وخدمات موثر برای نیازمندان، جلسه ای تحت ریاست مولوی محمود الحق احدی رییس پالیسی و پلان و مسوولین بخشهای مختلف دفتر IOM، به تاریخ 11میزان در وزارت امور مهاجرین دایر شد.

دراین جلسه که شماری از روسای مرکزی نیز حضور داشتند، مسوولین بخشهای مختلف دفتر IOM، شیوه فعالیت شانرا در بخشهای جمع آوری معلو مات در مورد عوت کننده ها، بیجاشده ها و ارزیابی نیازمندان، کمکهای عاجل بشری برای عودت کننده ها، مساعدت برای مصدومین حوادث طبیعی، تهیه آب آشامیدنی، عرضه خدمات صحی، ادغام پایدار عودت کننده ها ، اشتغالزایی وایجاد کورسهای حرفوی معلو مات دادند.

سپس رییس پالیسی وپلان، در رابطه به مشکلات موجود در برخی از موارد که ناشی از عدم هماهنگی با وزارت امور مهاجرین بوده اشاره کرد و تقاضا نمود که به خاطر بهبود اجراآت و نتایج مثمر، دفتر IOM باید درهمه بخشهای کاری خویش و بخصوص در بخش جمع آموری معلو مات، باید با وزارت امور مهاجرین در هماهنگی کامل عمل نماید.

وی با یاد آوری از تغیر نظام درکشور و رفع مشکلات امنیتی گفت که وزارت در مرکز و ولایات با همه مراجع همکار ملی وبین المللی آماده همکاری بوده و بالمقابل از مراجع همکار، تقاضای تفاهم وهماهنگی را درهمه بخشها دارد.

همچنان برخی دیگر از شاملین جلسه نیز به ارتباط توضیحات نماینده های دفتر مذکور نظریات وپیشنهادات شانرا مطرح وجانب مقابل آماده گی فعالیت شانرا در تفاهم وهماهنگی با وزارت امور مهاجرین ابراز داشتند.

 

 

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۴۶
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با معاون والی ولایت پکتیا، دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با مولوی انعام‌الله صلاح‌الدین معاون والی ولایت پکتیا، در دفتر کارش دیدار کرد.
در این دیدار که در مورد به وضعیت برگشت‌کنندگان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۴۶
Background image

دو تفاهم نامه در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان دو تفاهم نامه همکاری را با موسسات احیای مجدد انصاری برای افغانستان و د کلیو او پرمختایی پروگرام امضا نمود.
این تفاهم نامه ها به ارزش یک میلیون و 23. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۴:۲۴
Background image

سه تفاهم نامه به ارزش نزدیک به 3 میلیون دالر، در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

سه تفاهم نامه های همکاری با موسسات انکشافی و اجتماعی رازی، بشری صلح سازان افغان، دوستی مردم فرانسه با افغان ها و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به ارزش 2 میلیون و 898 هزار و 947. . .

بازگشت به خبر