برنامه آگاهی دهی یکروزه ترتیب، توحید وفارمت گزارش دهی در وزارت امور مهاجرین برگزارشد

sadam_morr
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۴/۱۲ - ۱۱:۵۹
-

برنامه آگاهی دهی فارمت پلان، گزارش دهی، تعقیب پلان های مطروحه شده و دست آورد های وزارت امور مهاجرین برای روسای مرکزی، آمرین و مدیران اجرایه در تالار کنفرانس های وزارت برگزارشد.

الحاج محمد ارسلاح خروتی معین مالی واداری وزارت در این برنامه سخنرانی نموده گفت: از برگزاری چنین برنامه استفاده اعظمی صورت گیرد هر ریاست مکلف است تا اهداف را مطابق به پلان به پیش برده وعملی نماید.

محترم خروتی افزود: اهداف اساسی بخاطر اصلاحات و اصل مقصد باشد تا در اداره تغیرات مثبت ایجاد گردد.

وی بر هماهنگی بیشتر و روابط خوب تاکید نموده و گفت: کوشش ما و شما خدمت به مردم، تغیرات و تحول مثبت و رضایت مردم باشد تا اصلاحات بینادی در اداره بوجود آید.

مولوی محمود الحق احدی رییس پالیسی و پلان وزارت در مورد مسوولیت ها و کارشیوه ریاست پلان به سخن پرداخته افزود: وظیفه ریاست پلان تحلیل و تعقیب پلان ها مطابق به اهداف استراتیژیک وزارت با نتیجه مثبت بوده و نتایج و شاخص های فعالیت را مورد بررسی قرار میدهد.

وی خواهان همکاری بهتر در طرح و تطبیق پلان ها از شاملین برنامه متذکره شد.

برنامه با ارایه پرزنتیشن در بخش پلان و گزارش دهی و شریک سازی دست آورد ها سال گذتشه برای اشتراک کننده گان پایان یافت.

 

 

 

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۴:۳۱
Background image

نشست تخنیکی میان وزارت امور مهاجرین و سازمان بین‌المللی مهاجرت برگزارشد

به هدف همکاری و حل مشکلات مهاجرین نشست تخنیکی به ریاست محترم مولوی سعید احمد بنوری، رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان با نماینده سازمان بین‌المللی مهاجرت، برگزارشد.
در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۱:۴۷
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت‌کننده گان با شماری از چهره‌ های جهادی و بزرگان قومی ولایت پکتیا، ملاقات کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کننده گان، با شماری از سران و بزرگان قومی ولایت پکتیا در همراهی حاجی عبدالرحمن زدران یک تن از شخصیت های جهادی و بزرگ قومی آن ولایت،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۳۰ - ۱۵:۳۵
Background image

توزیع کمک غذایی برای خانواده های برگشت کننده و بیجاشده در شهر کابل آغاز شد

توزیع کمک های غذایی بشردوستانه برای 3 هزار خانواده مهاجر برگشت کننده، بیجاشده و نیازمند در  شهرکابل امروز، 3 شنبه 30 سرطان، آغاز شد.
مرحله نخست توزیع کمک یادشده، برای 400 خانواده برگشت. . .

بازگشت به خبر