جمهوری اسلامی پاکستان، برای بیجاشد های داخلی افغانستان مساعدت نمود

sadam_morr
یکشنبه ۱۴۰۰/۷/۱۱ - ۲۲:۱۰
__________

نزدیک به ۲۰۰ تن مواد خوراکی مساعدت جمهوری اسلامی پاکستان، دیروز۱۲میزان سالروان، به جانب افغانستان سپرده شد.

174تن موادخوراکی تهیه شده ازجانب بنیادپاک افغان، کشورپاکستان که شامل،آرد، برنج، بوره وروغن بودازطرف محترم فیصل خان، قونسل جمهوری اسلامی پاکستان، درولایت ننگر هار، به محترم محمد ارسلاخان خروتی، معین مالی واداری وزارت امور مهاجرین وعودت کننده گان، درتورخم سپرده شد.

محترم ارسلاخان خروتی ضمن قدر دانی از مساعدت کشور پاکستان، خواهان ادامه همکاری آن کشور گردید.

موصوف بایاد آوری ازسهولتهای فراهم شده از جانب حکومت پاکستان، برای مهاجرین افغان، درآنکشور، تزیید ودوام سهولتهای یاد شده را تقاضا نموده و همچنان از قونسل آن کشور خواست که دررفع مشکلات موجود که درقسمت رفت و برگشت افغانهای مسافر ومریض و عبور و مرور وسایط باربری، از تورخم، موجود است همکاری نماید.

قونسل پاکستان، مقیم ننگر هارضمن وعده ادامه کمکهای کشورش، به جانب افغانستان گفت که مشکلات موجود درتورخم را که مسافرین، مریضان و وسایط بابری با آن مواجه است با مقامات کشورش شریک ساخته و درآینده نزدیک مشکلات موجودیادشده رفع خواهدشد.

 

 

تازه ترین خبر

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۵:۴۵
Background image

توزیع مواد غذایی برای صد ها خانواده مهاجر در شهر کابل آغاز شد

توزیع مواد غذایی برای 900 خانواده بیجاشده، برگشت کننده و جامعه میزبان امروز 22 حمل، در ناحیه نهم شهر کابل آغاز شد.
 این کمک از طرف بنیاد خیریه ملک سلمان به همکاری موسسه توحید شامل 5 قلم. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۹:۲۳
Background image

تفاهم ‌نامه همکاری به ارزش بیش از یک میلیون دالر امریکایی در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

یک تفاهم نامه همکاری به هدف گسترش انجام فعالیت های مشترک میان موسسه بین المللی هیات ناروی برای مهاجرین و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به ارزش یک میلیون 523 هزار و 597 دالر. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۵:۸
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان با جنرال قونسل افغانستان در پشاور دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان با حافظ محب‌الله شاکر جنرال قونسل امارت اسلامی افغانستان مقیم در پشاور دیدار کرد.
در این دیدار که درباره و ضعیت افغان‌های عودت. . .

بازگشت به خبر