کمک‌های بشردوستانه‌ی چین به ریاست‌های امور مهاجرین در چهار ولایت تحویل داده شد

sadam_morr
شنبه ۱۴۰۰/۱۱/۹ - ۲۲:۵۳
__________
در ادامه‌ی ارسال کمک‌های بشردوستانه از سوی کشور چین به افغانستان، ۲۶ محموله‌ برنج که مجموعا ۵۷۲ تن می‌شوند به روز شنبه، ۲۶ دلو به اداره‌های امور مهاجرین و عودت کنندگان ولایات غور، فراه، هلمند و قندهار انتقال داده شد.
قرار است این کمک‌ها برای خانواده‌های بیجاشده، عودت کننده و نیازمند در این ولایات توزیع گردد.

 

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۶ - ۱۳:۴۹
Background image

سه تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

سه تفاهم نامه همکاری به ارزش 2 میلیون و 6 صدو 44 هزار و 413 دالر امریکایی میان موسسات گروه تحقیق و دفاع از حقوق بشر،احیای مجدد انصاری برای افغانستان و هماهنگی کمک های انسانی در وزارت. . .
شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۴ - ۱۱:۱۸
Background image

سرپرست وزارت امور مهاجرین، با مهتمم مدرسه جهادی ولایت کابل و شماری از علما دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، سرپرست وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با شیخ محمد ابراهیم سعید مهتمم مدرسه جهادی کابل و شماری از عالمان دین دیدار کرد.
شیخ سعید از کمک‌ و همکاری‌ وزارت امور. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۸:۵۱
Background image

تفاهم نامه ای به ارزش بیش از 60 میلیون افغانی در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

یک تفاهم نامه همکاری به ارزش 67 میلیون و یک صدو 32 هزار و 15 افغانی میان موسسه خدمات اجتماعی و تخنیکی وطن و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه عقد. . .

بازگشت به خبر