نشستی پیرامون برنامه ریزی محموله دوم کمک های کشور چین، در وزارت امور مهاجرین برگزارشد

sadam_morr
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۶/۶ - ۱۴:۴۹
-
بر ریاست مولوی محمود الحق احدی، رییس پلان و پالیسی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، نشستی پیرامون بررسی و برنامه ریزی محموله دوم کمک های کشور چین برگزارشد.
در این نشست آقایان ماچنگوانگ مشاور اقتصادی و تجارتی و شو چنگحی سکرتر سوم بخش اقتصادی و تجارتی سفارت کشور چین، روسای اتشه ها و انسجام امور مهاجرین، مالی وادری و انسجام موسسات در امور مهاجرین حضور داشتند.
آقای احدی از به دسترس قرار دادن نخستین محموله کمک آن کشور به ارزش 40 میلیون ین چینی به وزارت قدردانی نموده گفت: کمک یاد شده جهت رسیده گی به حل مشکلات اولیه برای افراد مستحق و نیازمند توزیع شد.
وی افزود: کشور چین در ارایه کمک ها و مشخص نمودن آن هماهنگی خوب داشته این وزارت در نظر دارد که محموله دوم این کمک ها را نیز برای افراد نیازمند در اولویت قرار دهد.
قرار است که در آینده نزدیک محموله دوم این کمک ها به ارزش 60 میلیون ین چینی به دسترس این وزارت قرار گیرد.

تازه ترین خبر

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۵
Background image

یک تفاهم نامه همکاری، در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

یک تفاهم نامه همکاری به ارزش 91 هزار و 259 دالر امریکایی با موسسه بین المللی شیلتر ناو در وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه عقد شده موسسه مذکور مبلغ. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۰:۵۹
Background image

معین مالی و اداری وزارت امور مهاجرین، با رئیس اداره کمک های بشردوستانه کشور ناروی دیدار کرد

محترم شیخ کلیم الرحمن فانی، معین مالی و اداری وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان، در دیدار با اریک ابیلد، رییس اداره کمک های بشردوستانه کشور ناروی و هیئت همراهش، در مورد وضعیت مهاجرین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۸:۵۹
Background image

وزیرامور مهاجرین و عودت کنندگان با رئیس شورای مهاجرین کشور دنمارک دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیرامور مهاجرین و عودت کنندگان با خانم چارلت سلنته رئیس شورای مهاجرین کشور دنمارک دیدار کرد.
در این دیدار که مقامات شورای مهاجرین کشور دنمارک برای افغانستان و. . .

بازگشت به خبر