سرپرست وزارت امور مهاجرین با سرقونسل امارت اسلامی درشهر کراچی کشور پاکستان، ملاقات نمود

anwari_morr
شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۱ - ۲۰:۴۶
-

محترم مولوی عبدالکبیر، سرپرست وزارت امور مهاجرین و عودت‌ کنندگان، با مولوی عبدالجبار تخاری، سرقونسل امارت اسلامی افغانستان در شهر کراچی کشور پاکستان، در دفتر کارش ملاقات نمود.
در این دیدار که چند تن از فعالان مهاجر افغان نیز حضور داشتند، مولوی عبدالجبار تخاری گفت: تاکنون ۴۵۰۰ افغان از زندان‌های کراچی پاکستان آزاد شده‌اند و در حال حاضر، موارد بدرفتاری با افغان‌ها کاهش یافته است.
محترم تخاری افزود: قونسلگری افغانستان در شهر کراچی کمیته ویژه‌ای را برای حل مشکلات مهاجران افغان ایجاد کرده و به موقع به مشکلات هموطنان رسیدگی کرده است.
در ادامه وی پیشنهادات خود را برای حل تعدادی از مشکلات افغان‌ها در کراچی با محترم وزیر امور مهاجرین در میان گذاشت.
محترم مولوی عبدالکبیر از تلاش های دیپلومات های افغانستان در حل مشکلات مهاجرین افغان در شهر کراچی کشور پاکستان قدردانی کرده افزود: تاکنون نمایندگی های امارت اسلامی در خارج از کشور خدمات شایسته ای را برای افغان ها ارائه کرده اند و وزارت امورمهاجرین در تلاش است تا با هماهنگی ادارات مربوطه به هر مشکل مهاجرین افغان رسیدگی کند.
محترم وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان اظهار داشتند که برای رفع مشکلات افغان‌ها در شهر کراچی، راه‌حل‌هایی را جستجو خواهند کرد و در فراهم کردن امکانات پیشنهاد شده  همکاری خواهند نمود.

تازه ترین خبر

شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۱ - ۲۰:۴۶
Background image

سرپرست وزارت امور مهاجرین با سرقونسل امارت اسلامی درشهر کراچی کشور پاکستان، ملاقات نمود

محترم مولوی عبدالکبیر، سرپرست وزارت امور مهاجرین و عودت‌ کنندگان، با مولوی عبدالجبار تخاری، سرقونسل امارت اسلامی افغانستان در شهر کراچی کشور پاکستان، در دفتر کارش ملاقات نمود.
در این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۲۰:۴۱
Background image

سرپرست وزارت امور مهاجرین با سفیر کشور جمهوری اسلامی ایران در کابل دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر سرپرست وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان با آقای علیرضا بیگدلی سفیرکشور جمهوری اسلامی ایران در کابل دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار هیئتی که آقای بیگدلی را. . .
دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۶ - ۱۳:۴۹
Background image

سه تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

سه تفاهم نامه همکاری به ارزش 2 میلیون و 6 صدو 44 هزار و 413 دالر امریکایی میان موسسات گروه تحقیق و دفاع از حقوق بشر،احیای مجدد انصاری برای افغانستان و هماهنگی کمک های انسانی در وزارت. . .

بازگشت به خبر