حقانی: مسوولیت ملیونها مهاجر و بیجاشده، بدوش این وزارت است و باید در اجرای امور جدی و صادق باشید

sadam_morr
یکشنبه ۱۴۰۲/۷/۲ - ۱۵:۲۵
-

الحاج خلیل الرحمن حقانی وزیر امور مهاجرین بعد از ادای نماز ظهر امروز 2 میزان، با تذکر مطلب فوق به منسوبین این وزارت علاوه نمود که بهترین انسان، آن است که از دست و زبان وی به دیگران ضرر نرسد و دارای اخلاق حمیده باشد.

وی افزود که این وزارت وشما منسوبین این اداره در قبال ملیونها مهاجر و بیجا شده مسوولیت دارید و لازم است که وظایف یومیه خویش را با جدیت، صداقت و طور شفا ف انجام دهید و با مراجعین با اخلاق نیک رفتار ومشکل وی را در محدوده امکانات طور عاجل و بدن معطلی انجام دهید.

حقانی گفت که ساعات فراغت خود را در دفاتر عبث نگذرانید و با مطالعه کتب دینی، اجتماعی و سیاسی معلو مات واندخته های علمی خود را افزایش دهید و به  برنامه های دایر شده آموزش دینی، کمپیوتر و مدیرت در وزارت، پابند باشید.

موصوف گفت که هیچ انسانی وجود نداشته وندارد که در حضور خداوند پاسخگو نباشد و ما منحیث مسلمان، به حسابدهی در روز قیامت ایمان داریم و از هیبت آن روز خوب آگاه هستیم، پسلازم است که مسوولیتهای خودرا طور که لازم است ادا نماییم.

تازه ترین خبر

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۱۴:۱۱
Background image

یک تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

یک تفاهم نامه همکاری به ارزش 108 هزار و 864 دالر امریکایی با موسسه اداره بازسازی دهات افغانستان و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه عقد شده موسسه. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۱۳:۴۱
Background image

جلسه اداری وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان برگزار شد

جلسه اداری وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان تحت ریاست محترم مولوی عبدالکبیر، برگزار شد.
در این جلسه که معینان وزارت و برخی از رییسان مرکزی حضور داشتند، در مورد وضعیت مهاجرین اخراجی از. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۸:۴۱
Background image

وزیر امور مهاجرین با رییس و شماری از نمایندگان مهاجرین ولایت غزنی دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با رییس امور مهاجرین و شماری از نمایندگان مهاجرین ولایت غزنی دیدار کرد.
رئیس  مهاجرین غزنی و نمایندگان مهاجرین حاضر، وضعیت و. . .

بازگشت به خبر