وزیر امور مهاجرین، از ریاست امو مهاجرین ولایت خوست دیدن بعمل آورد

sadam_morr
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۰ - ۹:۵۲
_


مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان در ادامه سفرش به ولایت خوست از ریاست امور مهاجرین و عودت کننده گان آن ولایت دیدن بعمل آورد.
وی در این بازدید از فعالیت های آن ریاست قدردانی کرده و به کارمندان ریاست مهاجرین اطمینان داد که کارمندان وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان مانند گذشته و ظایف خود را به پیش خواهند برد.
وزیر امور مهاجرین افزود:مسئولان و کارکنان وزارت امور مهاجرین افراد قابل اعتماد، توانمند و دارای ظرفیت بالا  هستند و سعی  صورت گیرد تا از تجربیات آنها استفاده  گردد.
وی بر اجرای کار مطابق به اصول امارت اسلامی تاکید کرده و سفارشات لازم را در جهت خدمات خوب به  کارمندان ریاست مهاجرین خوست بیان نمود.

تازه ترین خبر

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۴:۲۴
Background image

سه تفاهم نامه به ارزش نزدیک به 3 میلیون دالر، در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

سه تفاهم نامه های همکاری با موسسات انکشافی و اجتماعی رازی، بشری صلح سازان افغان، دوستی مردم فرانسه با افغان ها و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به ارزش 2 میلیون و 898 هزار و 947. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۲۰:۳۱
Background image

وزیر امور مهاجرین با رییس کمیشنری عالی سازمان ملل متحد درامور پناهنده گان دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با آقای عرفات جمال رییس کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان در افغانستان، دیدار کرد.
در این نشست که درباره مهاجرین. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۰:۱۲
Background image

معین مسلکی وزارت امور مهاجرین از اردوگا (کمپ) ترمینال پایتخت دیدن بعمل آورد

محترم مولوی عبدالرحمن راشد معین مسلکی وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان و رییس کمیته اسکان موقت با هیات همراه روز گذشته از  اردوگاه (کمپ) موقت مهاجرین برگشت کننده ترمینال پایتخت واقع. . .

بازگشت به خبر