برای بیش از ۲ هزار خانواده در چهار ولایت کشور کمک صورت گرفت
برای دو هزار و ۲۳۶ خانواده برگشت کننده، بیجاشده، بی بضاعت، مستحق و جوامع میزبان در ولایات بادغیس خوست، بلخ و فاریاب کمک های نقدی و غیر خوراکی بتاریخ ۸ جدی توزیع شد.
به اساس گزارش ریاست های مهاجرین ولایات یاد شده، خانواده های متذکره قبلاً توسط ادارات مهاجرین سروی و شناسایی شده بودند برای یک هزار و ۴۳۶ خانواده در ولایات بادغیس و خوست بسته وسایل آشپزخانه، سه تخته کمپل، دو تخته ترپال، دو دانه بشکه آب، سطل آب و بسته های پوشاک زمستانی، برای ۲۵۰ خانواده در ولسوالی های مقر و بالا مرغاب در بادغیس قسط سوم کمک ها برای آنان مبلغ ۱۱ هزار و ۸۲۶ افغانی، برای ۴۰۰ خانواده در شهر مزار شریف مرکز بلخ سه تخته کمپل وبرای ۱۵۰ خانواده در ولایت فاریاب یک تخته سولر همراه با وسایل آن با همکاری موسسات همکار توزیع شد.
طبق یک خبر دیگر برای ۱۷۱ تن از طبقه ذکور و اناث بیجاشده و برگشت کننده در ولایات بلخ و سمنگان وسایل کار حرفوی توزیع شد.
افراد یاد شده به مدت ۶ ماه در بخش خیاطی آموزش های فنی را فرا گرفته بودند که بعد از سپری نمودن آن ۱۴ قلم اجناس و سایل بخش یاد شده را از جانب موسسات همکار در آن ولایت دریافت نمودند.