نشستی هیات اعزامی وزارت با نماینده های نهاد های همکار بین المللی در ولایت کندز برگزار شد

sadam_morr
پنجشنبه ۱۴۰۳/۷/۱۲ - ۱۱:۴۲
-
 
هیات اعزامی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به ولایت کندز، با رییس مهاجرین ولایت کندز و نماینده های نهاد های بین المللی همکار مستقر در آن ولایت نشستی را برگزار نمود.
مولوی سردار شیرزاد، رییس رسیده گی به وضعیت بیجاشده گان داخلی وزارت توضیحاتی را در مورد اهداف سفر و تیم های تخنیکی مشترک و همکاری نهاد های و موسسات بین المللی داخلی ارائه کردند.
وی خواهان همکاری آنان برای بازگشت منظم بیجاشدگان داخلی ولسوالی چهاردره کندز از ولایت کابل به مناطق اصلی شان و ارائه خدمات لازم به آنان شد.
سپس آقای ونست رییس تیم تخنیکی مشترک ادارات مرکزی سازمان ملل متحد گفت: بحث های زیادی در این زمینه به تفصیل در مرکز انجام شده و هما هنگی لازم با سازمان های بین المللی ذیربط در این زمینه انجام شده است به طوری که هر اداره یا کلستر باید همکاری و رسیدگی به بیجاشده گان و برگشت کننده گان را داشته باشد.
مولوی عبدالولی محمدی رییس مهاجرین ولایت کندز از همکاری موسسات قدردانی نموده و خواستار افزایش همکاری ها و پروژه ها در آینده شد.
وی همچنین برخی از معلومات ضروری مرتبط با موضوع را با شاملین نشست در میان گذاشت.
آقای دوکن نماینده برنامه انکشافی سازمان ملل متحد صحبت نموده افزود: که اداره آنها نیز کاملاً از موضوع آگاه است و پس از بازگشت شروع به کار روی برنامه هایی برای معیشت و راه حل های پایدار را آغاز خواهند کرد.
وی همکاری سایر ارگان های داخلی و بین المللی را در این زمینه ضروری خواند.
پس از آن، نمایندگان سازمان‌های مختلف بین‌المللی به همکاری‌های مهم گذشته و همکاری‌های مرتبط شان در آینده صحبت نموده نشست به پایان رسید.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۴۶
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با معاون والی ولایت پکتیا، دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با مولوی انعام‌الله صلاح‌الدین معاون والی ولایت پکتیا، در دفتر کارش دیدار کرد.
در این دیدار که در مورد به وضعیت برگشت‌کنندگان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۴۶
Background image

دو تفاهم نامه در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان دو تفاهم نامه همکاری را با موسسات احیای مجدد انصاری برای افغانستان و د کلیو او پرمختایی پروگرام امضا نمود.
این تفاهم نامه ها به ارزش یک میلیون و 23. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۴:۲۴
Background image

سه تفاهم نامه به ارزش نزدیک به 3 میلیون دالر، در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

سه تفاهم نامه های همکاری با موسسات انکشافی و اجتماعی رازی، بشری صلح سازان افغان، دوستی مردم فرانسه با افغان ها و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به ارزش 2 میلیون و 898 هزار و 947. . .

بازگشت به خبر