حفظ قرآن کریم فضیلت بزرگ است، اما اصل هدف زندگی کردن در مسیر هدایات قرآنی است

sadam_morr
جمعه ۱۴۰۳/۷/۱۳ - ۲۰:۳۲
-
نکات فوق را محترم الحاج خلیل الرحمن حقانی وزیر امور مهاجرین و عودت کننده‌گان در مراسم فراغت حافظان مدرسه عبدالله بن مسعود ولسوالی های شواک و برمخیل ولایت پکتیا بيان داشت.
حفظ قرآن کریم یک فضیلت بسیار بزرگ است اما هدف اول قرآن از مرحله نازل شدن آن عمل کردن به آن وزندگی در مسیر شریعت و اسلام است.
محترم حقانی به طلاب مدرسه یادشده گفت، علوم دینی و معاصر را هر فرد بیاموزد تا یک افغانستان با ثبات داشته‌ باشیم ودر مقابل هرگونه تجاوز از خویش دفاع نمایم.
وزیر امور مهاجرین مردم را به فراگيری آموزش مسائل دینی نیز فراخواند .
در این برنامه شيخ القرآن و الحدیث صالح محمد فقیر و مولانا سيد جمال روسای شورای علما و امرباالمعروف آن ولایت نیز حضورداشتند.

تازه ترین خبر

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۱۰:۲۶
Background image

وزیر امور مهاجرین در ادامه سفرش به ولایت خوست با نمایندگان هموطنانی که اخیراً به آن ولایت بازگشته‌اند، دیدار و به ده‌ ها خانواده‌ عودت‌کننده کمک نقدی نمود

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، در ادامه سفرش به ولایت خوست با نمایندگان هموطنانی که اخیراً به آن ولایت بازگشته‌اند، دیدار و گفتگو نموده و به ده‌ها خانواده‌ی بی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۲۱:۵۳
Background image

وزیر امور مهاجرین در سفرش به ولایت خوست، در مراسم دستار بندی شرکت و سخنرانی کرد


محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، در جریان سفرش به ولایت خوست، در مراسم دستار بندی یک مدرسه‌ی جهادی که با حضور مقامات محلی آن ولایت، محمد یونس آخوندزاده وزیر آب. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۰ - ۲۲:۵۹
Background image

وزیر امور مهاجرین در سفرش به ولایت خوست با علما و بزرگان قومی ولسوالی گربز دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان در ادامه سفرش به ولایت خوست با علمای دین و بزرگان قومی و لسوالی گربز آن ولایت دیدار کرد.
در این دیدار، بزرگان قومی و علما از. . .

بازگشت به خبر