معین مسلکی وزارت امور مهاجرین با سرپرست دفترIOM ملاقات نمود

sadam_morr
دوشنبه ۱۴۰۲/۳/۱ - ۲۰:۳۹
-

مولوی عبدالرحمن راشد، معین مسلکی وزارت امور مهاجرین، با محترم عدنان سرپرست دفتر IOM، درافغانستان، در دفتر کارش ملاقات کرد.
دراین دیدار سرپرست دفترIOM، در مورد از سر گرفتن فعالیت نماینده گیهای دفتر مذکور درنقاط مرزی اسلام قلعه، سپین بولدک و تورخم و عرضه خدمات برای عودت کننده ها در آن نقاط توضیحات داد و هماهنگی با وزارت امور مهاجرین وهمکاری این وزارت را در مورد موثر خواند.
معین مسلکی با قدر دانی از همکاری دفتر یاد شده، خواهان مساعدتهای موثرآن اداره شدو گفت که باید درزمینه اشتغال زایی برای عودت کننده ها کمک شود، تا مجبور به عودت مکرر و بیجا شدن نشوند.
مولوی راشد، هماهنگی وتفاهم میان این وزارت و نهاد های همکار را امر حتمی خواند وعلاوه نمود که بهتر است بادر نظر داشت مشکلات اساسی عودت کننده ها و بیجا شده ها کمک صورت گیرد.
دوطرف برهمکاری بیشتر و هماهنگی بهتر تاکید و توافق نمودند.

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۴:۳۱
Background image

نشست تخنیکی میان وزارت امور مهاجرین و سازمان بین‌المللی مهاجرت برگزارشد

به هدف همکاری و حل مشکلات مهاجرین نشست تخنیکی به ریاست محترم مولوی سعید احمد بنوری، رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان با نماینده سازمان بین‌المللی مهاجرت، برگزارشد.
در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۱:۴۷
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت‌کننده گان با شماری از چهره‌ های جهادی و بزرگان قومی ولایت پکتیا، ملاقات کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کننده گان، با شماری از سران و بزرگان قومی ولایت پکتیا در همراهی حاجی عبدالرحمن زدران یک تن از شخصیت های جهادی و بزرگ قومی آن ولایت،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۳۰ - ۱۵:۳۵
Background image

توزیع کمک غذایی برای خانواده های برگشت کننده و بیجاشده در شهر کابل آغاز شد

توزیع کمک های غذایی بشردوستانه برای 3 هزار خانواده مهاجر برگشت کننده، بیجاشده و نیازمند در  شهرکابل امروز، 3 شنبه 30 سرطان، آغاز شد.
مرحله نخست توزیع کمک یادشده، برای 400 خانواده برگشت. . .

بازگشت به خبر