معین مسلکی؛ بودجه مال ملت است حکومت در قبال مصرف آن باید پاسخگو باشد

sadam_morr
دوشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۳ - ۱۲:۲۳
----

جلسه کمیته مدیریت و رهبری پروژه های مشترک وزارت امور مهاجرین با اداره پناهندگان سازمان ملل متحد، روز دوشنبه 3 دلو تحت ریاست مولوی عبدالرحمن راشد، معین مسلکی وزارت امور مهاجرین دایر شد.

 در این نشست در رابطه به چگونگی تطبیق پروژه های مشترک وزارت امور مهاجرین با اداره پناهندگان سازمان ملل متحد و انسجام برنامه های پیشنهادی برای تفاهمنامه سال جدید دو اداره بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

معین مسلکی وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان در این نشست بیان کرد که بودجه اختیاری که از طریق دولت مصرف می شود بودجه و غیر اختیاری که از طریق موسسات در کشور به مصرف می رسد، مال است و حکومت باید در قبال مصرف آن پاسخگو باشد.

وی افزود که بودجه پروژه های مشترک وزارت با اداره UNHCR نباید در سفر های غیر ضروری به مصرف برسد، بلکه صرف برنامه هایی شود که برای رفع مشکلات نیازمندان موثر باشد.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۶ - ۱۳:۴۹
Background image

سه تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

سه تفاهم نامه همکاری به ارزش 2 میلیون و 6 صدو 44 هزار و 413 دالر امریکایی میان موسسات گروه تحقیق و دفاع از حقوق بشر،احیای مجدد انصاری برای افغانستان و هماهنگی کمک های انسانی در وزارت. . .
شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۴ - ۱۱:۱۸
Background image

سرپرست وزارت امور مهاجرین، با مهتمم مدرسه جهادی ولایت کابل و شماری از علما دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، سرپرست وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با شیخ محمد ابراهیم سعید مهتمم مدرسه جهادی کابل و شماری از عالمان دین دیدار کرد.
شیخ سعید از کمک‌ و همکاری‌ وزارت امور. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۸:۵۱
Background image

تفاهم نامه ای به ارزش بیش از 60 میلیون افغانی در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

یک تفاهم نامه همکاری به ارزش 67 میلیون و یک صدو 32 هزار و 15 افغانی میان موسسه خدمات اجتماعی و تخنیکی وطن و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه عقد. . .

بازگشت به خبر