ششمین دور اجلاس راهبردی منطقه ای مهاجرین در اسلام آباد جریان دارد

sadam_morr
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۳/۲۸ - ۹:۴۸
ششمین دور اجلاس راهبردی منطقه ای مهاجرین در اسلام آباد جریان دارد

ششمین دور اجلاس کمیته راهبردی منطقه ای مهاجرین میان افغانستان، ایران، پاکستان و کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان(UNHCR) از روز یکشنبه 26 جوزای سال روان در شهر اسلام آباد پاکستان جریان دارد و وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان به نمایندگی از افغانستان در این اجلاس اشتراک نموده است.

وزیر امور مهاجرین وعودت کنندگان در روز اول این اجلاس ضمن مطرح ساختن موضع کشور در قبال مدیریت مهاجرین تاکید نمود که نباید مهاجرین افغان از دو کشور ایران و پاکستان به گونه اجباری اخراج شوند.

در نشست چهار جانبه وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان افغانستان، وزیر سفران پاکستان، نماینده کشور ایران و روئسای دفتر کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان در هر سه کشور اشتراک دارند.

همچنان قرار است وزیر امور مهاجرین در نشست های جداگانه سه جانبه میان افغانستان کمیساریای عالی و دو کشور همسایه روی بهبود وضعیت مهاجرین، تمدید کارت های اقامتی، برخورداری مهاجرین از حقوق تعریف شده و شهروندی، تنظیم بازگشت داوطلبانه و باعزت افغان ها به کشور شان و جدا سازی پدیده مهاجرت از مسایل سیاسی کشورها صحبت نماید.

تازه ترین خبر

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۱۰:۲۶
Background image

وزیر امور مهاجرین در ادامه سفرش به ولایت خوست با نمایندگان هموطنانی که اخیراً به آن ولایت بازگشته‌اند، دیدار و به ده‌ ها خانواده‌ عودت‌کننده کمک نقدی نمود

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، در ادامه سفرش به ولایت خوست با نمایندگان هموطنانی که اخیراً به آن ولایت بازگشته‌اند، دیدار و گفتگو نموده و به ده‌ها خانواده‌ی بی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۲۱:۵۳
Background image

وزیر امور مهاجرین در سفرش به ولایت خوست، در مراسم دستار بندی شرکت و سخنرانی کرد


محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، در جریان سفرش به ولایت خوست، در مراسم دستار بندی یک مدرسه‌ی جهادی که با حضور مقامات محلی آن ولایت، محمد یونس آخوندزاده وزیر آب. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۰ - ۲۲:۵۹
Background image

وزیر امور مهاجرین در سفرش به ولایت خوست با علما و بزرگان قومی ولسوالی گربز دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان در ادامه سفرش به ولایت خوست با علمای دین و بزرگان قومی و لسوالی گربز آن ولایت دیدار کرد.
در این دیدار، بزرگان قومی و علما از. . .

بازگشت به خبر