سرپرست وزارت امور مهاجرین و عودت کننده‌گان با معاون سفیر آلمان در کابل، دیدار کرد.

sadam_morr
پنجشنبه ۱۳۹۹/۷/۳ - ۸:۳۲
789

چهارشنبه، ۲میزان؛

نور رحمن اخلاقی نامزد وزیر و سرپرست وزارت امور مهاجرین و عودت کننده‌گان با معاون سفیر آلمان دیدار نمود. در این‌نشست دو طرف به هم‌کاری‌های بیشتر، رفع نیازمندی‌های بی‌جاشده‌ها، موثریت برنامه‌ها و کمک‌ها به مهاجرین تاکید کردند.

آقای "اخلاقی" در این‌دیدار، بی‌جاشده‌های داخلی را از مباحث عمده و مشکلات اساسی کشور دانسته افزود: " اگر بخواهیم مهاجرت را کاهش بدهیم؛ بدون شک باید به وضعیت بی‌جاشده‌های داخلی رسیده‌گی صورت گیرد."

سرپرست وزارت مهاجرین و عودت‌کننده‌گان، ضمن تاکیداش بر هماهنگی بیشتر با ادارات هم‌کار و تامین شفافیت گفت:"تیم‌کاری این وزارت؛ متعهدانه با فساد اداری که یکی از مشکلات ادارات افغانستان است، مبارزه می‌کند و در این عرصه به هم‌کاری دوستان بین‌المللی نیز نیاز است. اراده ما جدی و حمایت شما مهم پنداشته می‌شود."

معاون سفیر آلمان در کشور با یادآوری از روابط نیک افغانستان و آلمان از ادامه کمک‌ها و هم‌کاری آن کشور به افغانستان خبر داده، خشونت‌ها را دلیل عمده مهاجرت و بی‌جا شدن خانواده‌ها خوانده افزود:" خشونت‌ها علاوه از مهاجرت، کسانی را در داخل کشور نیز بی‌جا ساخته که قابل ترحم است و به عنوان وظیفه انسانی باید برای آنان کمک شود."

در همین‌حال هردو جانب تاکید کردند که در عرصه مدیریت مهاجران افغان در آلمان بر اساس تفاهم‌نامه از قبل امضا شده، عمل شود.

تازه ترین خبر

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۵ - ۱۱:۸
Background image

معین مسلکی وزارت امور مهاجرین با رییس ساحوی دفتر هما هنگ کننده کمک های بشری ملل متحد ملاقات نمود

محترم الحاج مولوی عبدالرحمن راشد معین مسلکی وزارت امور مهاجرین وعودت کننده گان، با آقای گلیت راجر  رییس دفاتر ساحوی دفتر هما هنگ کننده کمک های بشری سازمان ملل متحد ( OCHA ) ملاقات نمود.. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۱:۴۲
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با رییس کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با آقای عرفات جمال رییس کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان در افغانستان دیدار کرد.
در این دیدار که در مورد رسانیدن. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۹ - ۱۴:۳۲
Background image

ده ها خانواده برگشت کننده در کابل مساعدت شد

به ادامه مساعدت های زمستانی وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان به همکاری اشخاص خیر برای هزار خانواده مهاجر که قبلاآغاز شده بود ، این بار برای ۸۴ خانواده برگشت کننده  کشور پاکستان در. . .

بازگشت به خبر