رییس اجراییه در جلسه کمیته اجرایی عودت کنندگان و بیجاشدگان:کمک‌ های زمستانی برای بیجاشدگان، هرچه زودتر تهیه و توزیع شود

sadam_morr
پنجشنبه ۱۳۹۸/۸/۱۶ - ۹:۵۳
رییس اجراییه در جلسه کمیته اجرایی عودت کنندگان و بیجاشدگان:کمک‌ های زمستانی برای بیجاشدگان، هرچه زودتر تهیه و توزیع شود

جلسه کمیتۀ اجرایی بیجاشدگان و عودت کنندگان(کمیته دیرک)، روز سه‌شنبه 14 عقرب سال روان تحت ریاست دوکتور عبدالله عبدالله رییس اجراییه جمهوری اسلامی افغانستان و با حضور وزیر امور مهاجرین وعودت کنندگان و سایر مسئولین نهادهای ذیربط ملی و بین المللی در قصر سپیدار برگزار شد.

دراین جلسه در رابطه به استراتژی مشترک کمک های زمستانی، تعهدات افغانستان در مجمع جهانی پناهندگان و وضعیت طرزالعمل های مرتبط به فرمان 305 ریاست جمهوری بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

سیدحسین عالمی بلخی وزیر امور مهاجرین و عودت ‌کنندگان در بارۀ استراتیژی مشترک کمک‌های زمستانی به بیجاشدگان معلومات داده گفت که این وزارت در نظر دارد به 95 هزار خانوادۀ بیجاشده در سراسر کشور به منظور مصئونیت شان از فصل سرما کمک رسانی نماید. بر اساس تعهد مالی دولت افغانستان دراین زمینه، به 12 هزار خانواده مساعدت می گردد و موسسات بین المللی جدیداً تعهد نموده است که به 52 هزار خانواده کمک رسانی می کند، با این حال به 31 هزار خانواده باقی مانده خلا بودجوی وجود دارد و تلاش صورت می گیرد تا همه خانواده های مورد هدف تحت پوشش کمک های زمستانی قرار گیرد.

در ادامه نماینده دفتر کمیساری عالی سازمان ملل در امور پناهنده‌گان، در مورد مجمع جهانی پناهندگان که به تاریخ 17 و 18 دسامبر سال روان میلادی در شهر ژنو سویس برگزار می‌شود وضاحت داده و در این نشست کمیته دیرک تأکید شد که مجمع جهانی پناهندگان می تواند یک فرصت خوب برای جلب توجه بیشتر جهان به مهاجرین افغان باشد.

دوکتور عبدالله عبدالله رییس اجراییه جمهوری اسلامی افغانستان ضمن قدردانی از تلاش‌های وزارت مهاجرین و عودت‌کنندگان و همکاری‌های کمیساری عالی سازمان ملل متحد، به نهادهای مربوط هدایت داد که در زمینۀ توزیع کمک‌های زمستانی برای بیجا شدگان و عودت‌کنندگان به صورت فوری اقدام نمایند.

همچنان رییس اجراییه کشور تأکید کرد که نهادهای مسوول، جلسۀ تخنیکی کنسرسیوم انتخاب مستحقین را دایر و روی اولویت‌ بندی برنامه‌ها کار نماید تا به زود ترین فرصت کار عملی ثبت نام برگشت کنندگان جهت توزیع زمین آغاز گردد.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۴۶
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با معاون والی ولایت پکتیا، دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با مولوی انعام‌الله صلاح‌الدین معاون والی ولایت پکتیا، در دفتر کارش دیدار کرد.
در این دیدار که در مورد به وضعیت برگشت‌کنندگان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۴۶
Background image

دو تفاهم نامه در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان دو تفاهم نامه همکاری را با موسسات احیای مجدد انصاری برای افغانستان و د کلیو او پرمختایی پروگرام امضا نمود.
این تفاهم نامه ها به ارزش یک میلیون و 23. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۴:۲۴
Background image

سه تفاهم نامه به ارزش نزدیک به 3 میلیون دالر، در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

سه تفاهم نامه های همکاری با موسسات انکشافی و اجتماعی رازی، بشری صلح سازان افغان، دوستی مردم فرانسه با افغان ها و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به ارزش 2 میلیون و 898 هزار و 947. . .

بازگشت به خبر