ریاست امور مهاجرین ولایت فراه 476 فامیل بیجا شده را مساعدت نمود

Anonymous (not verified)
شنبه ۱۳۹۸/۱/۲۴ - ۱۳:۳۸
ریاست امور مهاجرین ولایت فراه 476 فامیل بیجا شده را مساعدت نمود

ریاست امور مهاجرین ولایت فراه به همکاری اداره مبارزه با حوادث و موسسه سوارکاه  برای (476) فامیل بیجا شده این ولایت که از بخش های مختلف این ولایت بیجا شده بود و در مرکز و نقاط امن این ولایت جابجا شده بود، بعد از بررسی و سروی روز پنجشنبه مورخ 22 حمل سال روان برای هر فامیل مبلغ (15000) افغانی از طرف اداره حوادث و مبلغ (12000) افغانی از طرف موسسه سوارکاه  باحضور داشت نمایندگان این نهادها توزیع گردید.

تازه ترین خبر

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۱:۳
Background image

جلسه‌ای بر ریاست وزیرامور مهاجرین در مورد بازپس ‌گیری‌ شهرک‌ های غصب شده مربوط به این وزارت برگزار شد

جلسه ای بر ریاست محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با حضور شیخ کلیم الرحمن فانی معین مالی واداری و شماری از روسای مرکزی، در مورد بازپس ‌گیری‌ شهرک‌ های غصب شده. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۹:۵۹
Background image

یک تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

یک تفاهم نامه همکاری به ارزش  ۱۶۵ هزار و ۱۷۵ دالر امریکایی بین موسسه کنسرن جهانی و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه عقد شده موسسه مذکور مبلغ ذکر شده. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۹:۲۰
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با والی ولایت نورستان دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با قاری زین العابدین عابد والی ولایت نورستان دیدار کرد.
در این دیدارکه وضعیت عودت‌کنندگان در نورستان مورد بحث و بررسی قرار گرفت،. . .

بازگشت به خبر