دوحساب بانکی غرض کمک برای عودت کننده های اجباری ایجاد شده است

anwari_morr
جمعه ۱۴۰۲/۸/۱۲ - ۲۰:۱۷
_

برای جمع آوری کمک های داخلی که پول افغانی در آن جمع می شود، حساب بانکی نمبر
(۳۰۰۰۲۰۸۰۰۹۸۴۲)، در دافغانستان بانک و برای جمع آوری کمکهای خارجی که دالر در آن جمع می شود، نمبر حساب (۰۰۱۲۰۷usd۱۹۴۳۲۵۱)، درافغان یو نایتد بانک ایجاد شده است.
هموطنان ما در داخل و خارج کشور می توانند از طریق حسابهای فوق، با عودت کننده های اجباری کمک نمایند.
 

تازه ترین خبر

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۱۰:۲۶
Background image

وزیر امور مهاجرین در ادامه سفرش به ولایت خوست با نمایندگان هموطنانی که اخیراً به آن ولایت بازگشته‌اند، دیدار و به ده‌ ها خانواده‌ عودت‌کننده کمک نقدی نمود

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، در ادامه سفرش به ولایت خوست با نمایندگان هموطنانی که اخیراً به آن ولایت بازگشته‌اند، دیدار و گفتگو نموده و به ده‌ها خانواده‌ی بی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۲۱:۵۳
Background image

وزیر امور مهاجرین در سفرش به ولایت خوست، در مراسم دستار بندی شرکت و سخنرانی کرد


محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، در جریان سفرش به ولایت خوست، در مراسم دستار بندی یک مدرسه‌ی جهادی که با حضور مقامات محلی آن ولایت، محمد یونس آخوندزاده وزیر آب. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۰ - ۲۲:۵۹
Background image

وزیر امور مهاجرین در سفرش به ولایت خوست با علما و بزرگان قومی ولسوالی گربز دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان در ادامه سفرش به ولایت خوست با علمای دین و بزرگان قومی و لسوالی گربز آن ولایت دیدار کرد.
در این دیدار، بزرگان قومی و علما از. . .

بازگشت به خبر