اولین محموله کمک‌ های بشری کشور چین به وزارت امور مهاجرین سپرده شد

sadam_morr
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۴/۲۶ - ۱۳:۴۱
-


اولین محموله کمک های بشری کشور چین برای اسکان مجدد برگشت کننده گان و بیجاشده گان داخلی به وزارت امور مهاجرین سپرده شد.
آقای ژاو شینک سفیر چین گفت: همه ما و شما میدانیم مردم افغانستان طی سالیان متمادی خسارات زیادی را در بخش های مختلف و از اثر جنگ و حوادث طبیعی و ترک کشور متحمل شده است.
دولت چین همچنان همسایه و یک دوست خوب با افغانستان باقی خواهد ماند اولین محموله کمک های بشری که شامل وسایط نقلیه کوچک و بزرگ، خیمه و کمپل به ارزش ۴۰ میلیون ین چینی میباشد برای کمک به مهاجرین افغان تسلیم این وزارت گردید.
با وجود کمبودی ها امید است این کمک تا حدی پاسخ گوی مشکلات باشد این کمک منعکس کننده احساسات مردم چین به مردم افغانستان است.
وی افزود: کشور چین بر علاوه کمک های بشری پروژ ه های بزرگ را نیز به اجرا گذاشته است اعتقاد راسخ دارم که کشور چین با کمک مشترک جامعه جهانی از مردم افغانستان حمایت خواهد کرد تا خود کفا گردند.
الحاج خلیل الرحمن حقانی وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان هنگام تسلیم گیری این کمک‌ گفت: خوشحال هستیم در نشستی حضور داریم که اولین محموله کمک های بشری کشور چین مبنی بر تعهد قبلی در شرایط خاص که صد ها هزار تن مهاجر که برگشت نموده و این روند نیز ادامه دارد به این وزارت تحویل داده شد.
محترم حقانی بیان داشت: جهان اگاه است که طی چهارد هه مردم افغانستان مشکلات زیادی را در جنگ و مهاجرت متحمل شده است.
کشور چین در شرایط سخت با ما همکاری کرده که صمیمانه از آن قدردانی مینمایم که اولین محموله آن به ارزش ۴۰ میلیون ین چینی که شامل ۸۰ عراده وسایط خورد و بزرگ شامل پیکب، امبولانس، تانکر آب، باربری، حدود شش هزار باب خیمه بزرگ و کوچک، پنج هزار و ۱۰۰ تخته کمپل شامل است به این وزارت سپرده شد.
از طرف رهبری امارت اسلامی و وزارت امور مهاجرین صمیمانه تشکری مینمایم و خواهان تداوم همکاری بیشتر شان در بخش ها ی ایجاد مراکز صحی، اشتغال زایی، سرپناه ، تعلیم و اسکان مجدد در شهرک ها مهاجرین هستیم.
وزیر امور مهاجرین از کشور ها و نهاد های کمک کننده دیگر نیز خواستار کمک در رسیده گی به مشکلات مهاجرین در چنین حالات شد.

تازه ترین خبر

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۸ - ۱۴:۴۵
Background image

برنامه یکروزه تشریح رهنمود فورم گزارش دهی، در وزارت امور مهاجرین، برگزارشد

برنامه یکروزه تشریح رهنمود تکمیل فورم گزارش دهی، از جانب ریاست پالیسی و پلان وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، در تالار کنفرانس های این وزارت برگزار شد.
در این برنامه که تعداد 50 تن. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۸ - ۱۰:۶
Background image

سرپرست وزارت امور مهاجرین با معاون نماینده ویژه هیات معاونت سازمان ملل متحد (یوناما) و روسای کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان و سازمان بین‌المللی مهاجرت دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، سرپرست وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، در نشستی با آقای آندریکا راتوتا، معاون نماینده ویژه هیات معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما )در امور کمک‌های. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۷ - ۱۴:۱۶
Background image

معین مسلکی وزارت امور مهاجرین با معاون مقام ولایت بلخ دیدار کرد

الحاج مولوی عبدالرحمن راشد معین مسلکی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان و رئیس کمیته اسکان موقت، با هیأت همراهش با مولوی نورالهادی ابوادریس، معاون مقام ولایت بلخ، دیدار کرد.
. . .

بازگشت به خبر