از هفدهمین سالروز تصویب قانون اساسی؛ در وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان تجلیل به عمل آمد

sadam_morr
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۲ - ۱۳:۵
_____________

 در محفلی که روز دوشنبه 22 جدی سال روان به مناسبت تجلیل از هفدهمین سالروز تصویب قانون اساسی، در وزارت امور مهاجرین وعودت کنندگان برگزار شده بود، ولی الله جلال معین مالی و اداری وزارت به تطبیق و تبلیغ این قانون تاکید کرد.

وی دراین محفل قانون اساسی کشور را یکی از بهترین، جامع ترین و پاسخگوترین قانون در سطح منطقه عنوان کرد که حقوق شهروندی تک تک اتباع کشور را زیر چتر دارد.

 وی افزود" وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان خود را مکلف بر تطبیق این قانون می داند، مهمترین مسئولیت ما به عنوان یک اداره دولتی این است که از قانون اطلاع رسانی نماییم تا مردم از آن آگاهی داشته باشد. "

در همین حال محمدنادر علم رئیس بخش نظارت از اجراآت ادارات غیردولتی کمیسیون نظارت بر تطبیق قانون اساسی که در محفل حضور داشت در رابطه به قانون اساسی کشور معلومات تفصیلی ارایه کرده و به تطبیق آن از سوی شهروندان و ادارات دولتی تاکید کرد.

قانون اساسی کشور در 14 هم جدی 1382 در لویه جرگه قانون اساسی تصویب شد و از چندی بدینسو هفته سوم برج جدی به عنوان هفته قانون اساسی توسط نهادهای دولتی تجلیل می شود.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۶ - ۱۳:۴۹
Background image

سه تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

سه تفاهم نامه همکاری به ارزش 2 میلیون و 6 صدو 44 هزار و 413 دالر امریکایی میان موسسات گروه تحقیق و دفاع از حقوق بشر،احیای مجدد انصاری برای افغانستان و هماهنگی کمک های انسانی در وزارت. . .
شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۴ - ۱۱:۱۸
Background image

سرپرست وزارت امور مهاجرین، با مهتمم مدرسه جهادی ولایت کابل و شماری از علما دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، سرپرست وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با شیخ محمد ابراهیم سعید مهتمم مدرسه جهادی کابل و شماری از عالمان دین دیدار کرد.
شیخ سعید از کمک‌ و همکاری‌ وزارت امور. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۸:۵۱
Background image

تفاهم نامه ای به ارزش بیش از 60 میلیون افغانی در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

یک تفاهم نامه همکاری به ارزش 67 میلیون و یک صدو 32 هزار و 15 افغانی میان موسسه خدمات اجتماعی و تخنیکی وطن و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه عقد. . .

بازگشت به خبر